Connect with us

Uncategorized

Γιώργος Χριστοβασίλης «Μπορεί και διακοπή στη Superleague»

Published

on

Την πιθανότητα ακόμα και να διακοπεί το πρωτάθλημα αποκάλυψε σε συνέντευξή του

στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης. “Ακραίο σενάριο αλλά θα πρέπει να ξεκαθαριστούν όλες οι εκκρεμότητες”.

 

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης δήλωσε:

«Υπάρχει μια γενική προχειρότητα και με όσα γίνονται στις πειθαρχικές επιτροπές, δημιουργείται μια κατάσταση που δεν είναι καθόλου ευχάριστη και απωθεί τον κόσμο από τα γήπεδα. Ήταν σωστή απόφαση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στα τέλη Αυγούστου, παρά τις εκκρεμότητες που υπήρχαν. Έπρεπε, όμως, να είχαν εκδικαστεί ήδη οι υποθέσεις και να είχαν τελεσιδικήσει, προκειμένου να είχαμε και τις 16 ομάδες. Τα ίδια υπήρχαν και στην Football League και το πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει ακόμα. Δεν μπορείς να έχεις τους παίκτες να κάνουν τρεις μήνες προετοιμασία».

 

Δεν είναι εικόνα, όμως, σοβαρού πρωταθλήματος, 40 μέρες μετά την έναρξή του, να μην έχουν συμπληρωθεί οι κενές θέσεις…

«Αυτό πραγματικά είναι ένα μεγάλο θέμα που μας έχει απογοητεύσει όλους και δείχνει ότι κάτι δεν γίνεται σωστά. Σε όλα τα πρωταθλήματα υπάρχουν θετικά και αρνητικά, όμως αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα».

 

Πού εκτιμάτε ότι θα φτάσει αυτή η κατάσταση;

«Δεν γνωρίζω. Εάν δεν βρεθεί άμεσα μια λύση, μπορεί και να πάμε ακόμα και σε διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτό είναι ένα ακραίο σενάριο που το απεύχομαι, αλλά θα πρέπει αν ξεκαθαριστούν όλες οι εκκρεμότητες για να αποκτήσει και πάλι ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Το κλίμα είναι αρνητικό και το ‘’προϊόν’’ αυτή τη στιγμή δεν είναι ελκυστικό».

 

Μήπως ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο λόγω της οικονομικής κρίσης;

«Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο ειδικά στην επαρχία. Άλλωστε δύο ματς τον μήνα είναι και τα εισιτήρια δεν είναι ακριβά».

 

Ποιος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για όλα αυτά που περιγράφετε;

«Λάθη έχουν γίνει απ’ όλους. Και από την ΕΠΟ και από την Super League. Όταν η ομοσπονδία έκλεισε τα γραφεία της για δύο εβδομάδες και ανέστειλε τη λειτουργία της, έπρεπε να πάρει άμεσα κάποιες αποφάσεις που θα μας έβγαζαν από αυτό το αδιέξοδο. Δεν έγινε κάτι τέτοιο και έχουμε φτάσει στο σημείο να μην ξέρουμε όλες τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε».

 

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλά τη χρονιά. Ποιοι είναι οι στόχοι σας για φέτος;

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συγκομιδή βαθμών, αλλά και από το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Αυτό που θέλουμε είναι να εξασφαλίσουμε το συντομότερο δυνατό την παραμονή μας. Και θα το πετύχουμε, εάν είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply