Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δόξα..κορυφής 1-0 τον Άρη

Published

on

Ένα γκολ ήταν απολύτως αρκετό για την Δόξα Βύρωνα ώστε να φύγει από την Πετρούπολη με ένα πολύ σημαντικό «διπλό» επικρατώντας του Άρη με 1-0. Έτσι οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική την πρωτοπορία τους στον βαθμολογικό πίνακα. «Ήρωας» ο Παπαδόπουλος ο οποίος χάρισε τη νίκη στους «κυανόλευκους» έπειτα από το γκολ που σημείωσε με κεφαλιά στο 35′. Τυχερή η Δόξα στο 70′, αφού το δυνατό σουτ του Τζαμαλή από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ και λίγο έλειψε να φέρει τον αγώνα στα ίσια. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Πιτέλης, Γεωργακόπουλος και Αλειφέρης, ενώ από την ομάδα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου οι Ταμπουράκης και Παπαδόπουλος. Πολύ καλή η διαιτησία των Χαρίτου, Νακόπουλου και Κοσμά.

 

ΑΡΗΣ: Λιβανός, Βλαχόπουλος, Αλειφέρης (81′ Νάσης), Ασημακόπουλος (60′ Τσολάνης), Γεωργακόπουλος, Πιτέλης, Βάλσαμος, Μουρτζάκης, Τζαμαλής, Λεμπέσης, Γεωργίου (45′ Λουρμπάκος)

ΔΟΞΑ: Τσαβδαρίδης, Κριεμάδι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Υφαντής (Γκουντελίντσας), Κατσιγιάννης (23′ Παπαντζίμας), Χαλβατζής, Ταμπουράκης (81′ Φώσκολος), Κασσιανός, Λουσαράκης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply