Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καταιγιστικός Θρίαμβος, 5-0 τον Εθνικό Αστέρα

Published

on

Σαρωτική εμφάνιση για τον Θρίαμβο Αθηνών απέναντι στον ουραγό Εθνικό Αστέρα. Η ομάδα του Αρζένη πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0 χάρις σε γκολ του Παππά στο 21′, ενώ η ομάδα του Πιστόλη τελείωσε το πρώτο μέρος με δέκα παίκτες καθώς ο τερματοφύλακας Κονδυλόπουλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 39΄επειδή εξύβρισε τα θεία σύμφωνα με το φύλλο αγώνος. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Νικόλας με δύο γκολ στο 76′ και στο 81′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον αρχηγό Παππά να σκοράρει ξανά στο 89′ για το 4-0. Στις καθυστερήσεις ο έτερος αρχηγός της ομάδας, Χατζηναθαναήλ, έκλεισε τον χορό των γκολ γράφοντας το τελικό 5-0.

Θρίαμβος Αθηνών (Κώστας Αρζένης): Αλευρής, Ζαχαρόπουλος (78′ Χριστόπουλος), Φύτρος, Θεμελίδης Δ., Λιόλιος, Τσιούγκος, Νικόλας, Συμεωνίδης, Μαντακίδης (58′ Χατζηναθαναήλ), Παππάς, Μαστρογιάννης (72′ Ράπτης).

Εθνικός Αστέρας (Τέλης Πιστόλης): Κονδυλόπουλος, Τσολάκου, Κουκουλάς, Γκλάπι, Δημόπουλος, Γράμμοζης, Μουστόπουλος (16′ Χαρικιόπουλος, 73′ Πετρόπουλος), Αγαπητός, Μπακιρτζόγλου (40′ Καυκάς), Μπίνας, Μουτεστάτος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply