Connect with us

stoplekto

Λαυρεωτική – Κεραυνός Κερατέας 4-2

Published

on

Μεγάλο βήμα παραμονής στην πρώτη κατηγορία της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. έκανε η Λαυρεωτική που νίκησε με 4-2 τον τρίτο της βαθμολογίας, Κεραυνό Κερατέας.Οι πράσινοι αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους αφού προηγήθηκαν μόλις στο 5′  με τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας, τον Παντελιά. Ο Κεραυνός κατάφερε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τέρμα που σημείωσε στο 30′  ο Εφραιμίδης, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ χάρη σε τέρμα του Παπαδόπουλου 7 λεπτά αργότερα. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 62′ συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Σταμάτη. Οι γηπεδούχοι ,ωστόσο, πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 71′  ,με τον Τσιαούση να πετυχαίνει το τρίτο γκολ της ομάδας του. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Παπαδόπουλος , με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, χαρίζοντας έτσι τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.Διαιτητής: Παπάζογλου

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωσταντίνου, Χασιώτης, Γκαβέρας, Παντελιάς, Πάνου, Βλαντής, Τσιαούσης (92′ Σέμπρος), Τζώρας, Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης (76′ Σελιμάς)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παπαθεοδώρου, Μαστροκώστας, Κατσίκης, Βούσουλας (63′ Λιούμης), Παπασωτηρίου, Παπαγιάνι, Μπαξεβάνης (71′ Ρώμας Γ.), Μπρόσι (51′ Κυριακίδης), Σταμάτης, Εφραιμίδης, Ρώμας Δ..

Σωκράτης Κεσανίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply