Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΜΑΤ και ξύλο στο Χολαργός- Δόξα Βύρωνα

Νίκησαν 2-1 οι γηπεδούχοι. “Τρομοκρατία” καταγγέλουν οι Βυρωνιώτες

Published

on

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Χολαργός απέναντι στην Δόξα Βύρωνα με 2-1. Η σημαντική αυτή επιτυχία των γηπεδούχων όμως επισκιάστηκε από τα γεγονότα που συνέβησαν εκτός γηπέδου, καθώς, όπως καταγγέλλουν οι φιλοξενούμενοι, δέχτηκαν επίθεση από 150 περίπου άτομα αγνώστου ταυτότητας.

Τελικά οι περίπου 50 «κυανόλευκοι» οπαδοί παρακολούθησαν το β’ μέρος από τις κερκίδες του γηπέδου του Χαλανδρίου, με την συνοδεία των ΜΑΤ. Επίσης, όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι της Δόξας, δέχονταν καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού αντικείμενα στον πάγκο τους, από τους φιλάθλους του Χολαργού και δεν μπόρεσαν ούτε για μια στιγμή να σηκωθούν από την θέση τους.

Στον αγώνα τώρα, στο 9′ ο Σπυρόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των γηπεδούχων, με τον Ξηντάρα στο 52′, ύστερα από κακή εκτίμηση του Μπόκου, να κάνει το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν στο 67′ με τον Ταμπουράκη σε 2-1.

Διαιτητές ήταν οι Χαρίτος, Ακριβός και Χριστοδούλου.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Ξάνθος, Χάλος, Λύρας, Σπυρόπουλος, Ταράτσας, Στεργιάκος, Μαντζανάς, Τζέλι(85′ Καραατσάνης), Ξηντάρας, Βλασερός(46′ Σινοτρακάι), Ζώης(74′ Παπαδημητρίου)

ΔΟΞΑ: Μπόκος, Κριεμάδι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Κασσιανός(54′ Φώσκολος), Κατσιγιάννης(46′ Ζαφειράκης), Παπατζίμας(64′ Χαλβατζής), Ταμπουράκης, Υφαντής, Λουσαράκης

 

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply