Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ξεκινούν οι Ακαδημίες της Προοδευτικής

Published

on

Η Προοδευτική ανακοινώνει την έναρξη των ακαδημιών της για την ποδοσφαιρική χρονιά 2015-20116. Την Τρίτη 1/9 και 16.30 στο γήπεδο Νίκαιας θα γίνει η νέα συγκέντρωση γνωριμίας των παιδιών με τους προπονητές τους και θα τους ανακοινωθεί το φετινό πρόγραμμα.

Χαρακτηριστικά η επιστολή που λάβαμε από τους «βυσσινί» : « Αν πέρσι έγινε η αρχή της αναγέννησης της Ακαδημίας, φέτος τα σχέδια είναι να μπουν οι βάσεις και οι λειτουργίες σε όλα τα επίπεδα , ανάλογη με το τεράστιο όνομα και το ειδικό βάρος της ομάδας μας. Αρχή γίνεται με τη δημιουργία μόνιμης βάσης (νέα γραφεία), στο γήπεδο Νίκαιας, όπου θα μπορούν να επικοινωνούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι , φίλοι της ομάδας(πληροφορίες, εγγραφές κλπ). Ο Υπεύθυνός της Ακαδημίας Αλέκος Λιθόπουλος και οι άμεσοι συνεργάτες του Αντώνης Καλαμάκης, Αντώνης Θεολόγου, Μιχάλης Χατζηαθανασίου, Άγγελος Χόρτσας, Βασίλης Σπέρτος, όλοι πτυχιούχοι προπονητές και γνώστες του ποδοσφαίρου και μέλη της ευρύτερης οικογένειας της Προοδευτικής , αποτελούνε εγγύηση για την καλύτερη λειτουργία της Ακαδημίας μας. Νέα γραφεία, γιατρός, ορθοπεδικός, φυσικοθεραπευτής, ασφάλιση παικτών, συνεργασία με μεγάλο ιατρικό κέντρο της περιοχής, εξειδικευμένη ατομική τεχνική και άλλα, είναι στην προτεραιότητα για τη φετινή Ακαδημία της Προοδευτικής. Έως την αποπεράτωση των εργασιών των γραφείων, τα τηλέφωνα επικοινωνίας  για πληροφορίες-εγγραφές είναι κ. Ντίνος (6949108252) και κ. Βάσω(6988148914)».

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Να λοιπόν που η ευθυγράμμιση  των αγώνων δημιούργησε  προβλήματα. Κι αυτό επειδή έτυχε οι δυο από τις έξι ομάδες που παλεύουν για να αποφύγουν ή να πάρουν καλύτερη θέση στα play off , να έχουν την ίδια έδρα (Κορυδαλλό) . Πρόκειται  για τον ΑΟ Κορυδαλλό και την ΑΕ Θύελλα  Αχιλλέα οι οποίοι μπήκαν στην κλήρωση  για το ποιος από τους δυο θα παίξει σε ουδέτερο . Άτυχος στάθηκε ο ΑΟ Κορυδαλλός που θα παίξει ως γηπεδούχος στη γειτονική Νίκαια. Να σημειωθεί  ότι λόγω ανακατασκευής του ταρτάν στο ΔΑΚ Κορυδαλλού που έκλεισε για δυο μήνες , ο σύλλογος αγωνίστηκε σαν γηπεδούχος στις Σιταποθήκες , γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες . Ίσως αν έπαιζε στην έδρα του τα  αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά . Οι άλλες ομάδες δεν δέχτηκαν να χαλάσει η ευθυγράμμιση ούτε να γίνει κλήρωση και  για τους τέσσερις αγώνες……

Πραγματοποιήθηκε χθες για 52η χρονιά ο αγώνας – θεσμός στην ιστορία των  βετεράνων , ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Προοδευτική  ( Βραδυποριακός – Ταλαιπωριακός) Με  κάθε λαμπρότητα. Όλοι έφυγαν από το γήπεδο της Νίκαιας με μια ευχή. Να είναι όλοι καλά και του χρόνου , την Μεγάλη Τέτάρτη πάλι εκεί….
Ένας από τους αφανείς ήρωες της φετινής πορείας του Ερμή Κορυδαλλού ήταν και ο γυμναστής της ομάδας Γιάννης Δάγλαρτζης . Την μεγάλη προσφορά του ανακοίνωσε δημόσια ο Αντιπρόεδρος Ανδρέας Ποτηριάδης  ο οποίος έγραψε στο Facebook χαρακτηριστικά: «…εμείς ….ΕΡΜΗΣ!!!!…επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, η ομάδα τελείωσε το πρωτάθλημα με μηδέν μυϊκούς τραυματισμούς. …ευχαριστούμε Γιάννη Δάγλαρτζη !!!!!!!!»…..

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι γραπτές εξετάσεις της νέας σχολής διαιτησίας της ΕΠΣΠ .Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά αφού πέρασαν και οι 11 μαθητές ( τρεις ακόμα, απουσίαζαν εκτός Ελλάδος) . Οι 9  έγραψαν 20/20 και οι δυο 19/20 . Αυτό δείχνει την μεγάλη επιτυχία της Σχολής και το σημαντικό έργο που γίνεται στην εκπαίδευση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΠ.

Την ΚΕΔ της ΕΠΟ  εκπροσώπησε ο εθνικός εκπαιδευτής διαιτησίας κ. Πέτρος Κόνιαρης . Παρόντες ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΠ Χαράλαμπος Μοιραδωράκης, , το μέλος της Ε.Δ.της ΕΠΣΠ Μανώλης Συνοδινός και ο υπεύθυνος της σχολής Γιάννη Χασάπης. Ο τελευταίος ευχαριστεί θερμά τους Εθνικούς Εκπαιδευτές Νίκο Αγαδάκο και Νίκο Φαντόπουλο , τους τοπικούς εκπαιδευτές Νίκο Δροσινό και Γιώργο Κωστάκο για την αμέριστη βοήθεια τους. Επίσης  ευχαριστεί τους διαιτητές της Ένωσης Γιώργο Μπαλαχούτη , Γιώργο Αλατσάκη και Γιώργο Γιαννίκο  για την βοήθεια τους στις πρακτικές εξετάσεις στο γήπεδο. Τέλος ευχαριστεί τον διαιτητή Νίκο Πολυχρόνη για την διάθεση των γραφείων του Συνδέσμου……

Μας το ανέφερε ο πρόεδρος του ΑΟ Αγίου Δημητρίου Νίκος Κανακάκης σχετικά με ένα θέμα που δημιουργήθηκε στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα Νίκαιας .. Ένας πατέρας ποδοσφαιριστή φώναξε δυνατά » για ποιον παίζετε;  » αφήνοντας υπονοούμενα ότι ο ΑΟΑΔ έπαιζε για άλλο σωματείο. Ποιος είδε τον Θεό και δεν το φοβήθηκε. Προς τιμή του Αστέρα ο κύριος Βασίλης Τσιτούρας και  ο προπονητής Άγγελος  Σκανάτοβιτς ζήτησαν συγνώμη για το ατυχές γεγονός και δήλωσαν ότι εν λόγω κύριος δεν ανήκει στο ΔΣ της ομάδας. Και ο κ. Κανακάκης κατέληξε: «Μετά την λήξη του παιχνιδιού  που παρά την ήττα ήμασταν καλύτεροι,  με πλησίασε ο κύριος αυτός και  μου ζήτησε συγνώμη»….

Το Δ.Σ του ΑΟΑΔ συγχαίρει τον Ερμή Κορυδαλλού, την ΑΕ Μοσχάτου, τη Νίκη Ρέντη τον ΑΟ Πειραιά και τον Περαμαϊκό για την άνοδο τους….

Τώρα που ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα Κ-18( εφήβων ) και Κ1( Παίδων) οφείλουμε να συγχαρούμε την επιτροπή Υποδομών της ΕΠΣΠ  για την άψογη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων . Ιδιαίτερη μνεία να κάνουμε για  την Επιτροπή Διαιτησίας . Τόσο ο Μανώλης Συνοδινός που αφιέρωνε αρκετές ώρες καθημερινά  όσο και το νέο μέλος της Γιάννης Ευδαίμων έκαναν εξαιρετική δουλειά . Χάρη στην επιμονή και την προσπάθεια τους αναδείχτηκαν  αρκετοί νέοι διαιτητές και απέδειξαν ότι η Πειραϊκή διαιτησία έχει λαμπρό μέλλον….
Δεν θα  συνεχίσει και τη νέα περίοδο στην Σπίθα Νίκαιας ο Γιάννης Μαυρόπουλος . Ο ικανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον σύλλογο μετά από μια επιτυχημένη παρουσία στον πάγκο της  ομάδας Σίγουρα πρόσφερε πολλά φέτος , εξασφαλίζοντας την παραμονή της  Σπίθας στην Β’ Κατηγορία. Παράλληλα ο σύλλογος έδειξε φέτος ότι κάνει ένα νέο ξεκίνημα διοικητικά και ελπίζει σε ακόμα καλύτερες μέρες για τη συνέχεια …..

Και μην ξεχνάτε την Τρίτη του Πάσχα 30 Απριλίου είναι η τελευταία μέρα που τα σωματεία μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις για  την  υποβολή  Πρώτων εγγραφών ποδοσφαιριστών……
Η στήλη δεν  θα είναι κοντά σας για μερικές μέρες. Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση με υγεία και ευτυχία !!!

Continue Reading

stoplekto

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Λόγω της ευθυγράμμισης των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής στην Α΄Κατηγορία (1ος όμιλος), και του προβλήματος που προκύπτει  αφού ο Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ και η Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ είναι  γηπεδούχοι η Επιτροπή Πρωταθλήματος προχώρησε σε κλήρωση  γηπέδων προκειμένου και οι αγώνες των δύο αυτών ομάδων να  διεξαχθούν την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα- παρουσία εκπροσώπων των δύο σωματείων.

 

Κατόπιν της κλήρωσης που έγινε ο αγώνας  Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ- Α.Ε. ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κορυδαλλού και  ο αγώνας Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΑΜΦΙΑΛΗ στο γήπεδο Νικαίας  το Σαββάτο ώρα 17.30.

 

Την ίδια ημέρα ώρα και ώρα θα διεξαχθούν οι αγώνες Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ( γηπ. Δραπετσώνας), ΚΑΣΤΕΛΛΑ- ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ( γηπ. Μοσχάτου)

Continue Reading

LIKE