Connect with us

slideshow

Ο Πασάς λύτρωσε την Αγία Παρασκευή στη παράταση με τον Θρίαμβο

Published

on

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στον Υμηττό όπου Θρίαμβος Αθηνών και Αγία Παρασκευή διασταύρωσαν τα ξίφη τους για ένα εισιτήριο στη πέμπτη φάση του Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν τη παράταση για να κάμψουν την αντίσταση του Θριάμβου. Ο Λαμπρινάκος έκανε το 0-1 στο 25′ και ο Μαντακίδης ισοφάρισε στο 67′ με ωραίο σουτ πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Γιαννόπουλου. Η κανονική διάρκεια δεν ανέδειξε νικητή, όμως στη παράταση ο Αγησίλαος Πασάς λύτρωσε το συγκρότημα του Τάσου Δημητρίου στο 98′ δίνοντας τη πρόκριση. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας του Θριάμβου, Παπαδιώτης, χτύπησε στο δοκάρι στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να χάσει δύο δόντια, όμως δεν θέλησε να αντικατασταθεί.

Θρίαμβος Αθηνών (Κώστας Αρζένης): Παπαδιώτης, Ζαχαρόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Θεμελίδης, Λιόλιος, Χριστόπουλος (100′ Χατζηναθανήλ), Νικόλας, Συμεωνίδης, Φύτρος (66′ Τσιούγκος), Παππάς (46′ Μαστρογιάννης), Μαντακίδης.

Αγία Παρασκευή (Τάσος Δημητρίου): Γιαννόπουλος, Καρλόττι (54′ Τζίτζης), Χατζηπαναγιώτης, Καραπιπέρης, Σκόνδρας, Τσώνης (73′ Κράσι), Καρβούνης, Σιούτας, Παπάζογλου, Λαμπρινάκος (84′ Πασάς), Κακλαμάνος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply