Connect with us

stoplekto

“Ρεσιτάλ” Νίκου Λαγογιάννη στην παρουσιαση “του Ποδοσφαιρικού φύλλου αγώνος”

Published

on

Εντυπωσίασε τους 60 και πλέον Διαιτητές του Πειραιά – όλων των κατηγοριών – ο “Δάσκαλος” τηs Πειραϊκής Διαιτησίας κ. Νίκος Λαγογιάνννης – Παρουσιάζοντας το «Φύλλο Ποδοσφαιρικού Αγώνος» στην Χθεσινή Δευτεριάτικη Συνάντηση – Μάθημα – των Διαιτητών Ποδοσφαίρου του Πειραιά.

Η Συνάντηση – Μάθημα – που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά – όπως και κάθε άλλη σχετική Διαιτητική Συζήτηση – είχε θέμα το « φύλλο Αγώνα ‘» και αναλύθηκε κυριολεκτικά με «ρεσιτάλ» Σαφήνειας και Μεταδοτικότητας από τον κ. Νικο Λαγογιάννη – ο οποίος δίκαια κατέχει τον Τίτλο του «Δασκάλου της Πειραϊκής Διαιτησίας»

Στην Παρουσίαση – Μάθημα- συμμετείχαν , διεθνείς Διατρητές του Πειραιά , Αξιολογημένοι όλων των Κατηγοριών, ως και Διαιτητές τοπικών κατηγοριών , Παρατηρητές και Καινούργιοι Διαιτητές που αποφοίτησαν από τις σχολές Διαιτησίας της ΕΠΣΠ και ήδη έχουν αναλάβει καθήκοντα Διαιτητή και ορίζονται σε αγώνες Διοργανώσεων της ΕΠΣΠ .

Παρόντες και ο Σεβαστός από την Διαδρομή του Στην Διαιτησία , Πρώην Αρχιδιαιτητής του Πειραιά κ. Μανώλης Συνοδινός , ο Πρόεδρος της επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΠ κ. Χρήστος Στούκας , μαζί με τα μέλη της επιτροπής Διαιτησίας κ.κ. Νίκο Αγαδάκο , Γιώργο Κωστάκο ως και πρόεδρος της ΕΠΣΠ κ. Στέλιος Μπρατσόλης , ο οποίος χαιρετίζοντας την Παρουσίαση – Μάθημα – Συνεχάρει τον «Δάσκαλο» κ. Νίκο Λαγογιάννη , σημειώνοντας ότι : ‘ στην ποιότητα της Μορφής , περιεχομένου και μεταδοτικότητα της διαιτητικής Ανάλυσης του κ. Λαγογιάννη, Ωχριούν.. μπροστά τηs ορισμένεs πολυδιαφημιζόμενες.. παρουσιάσεις .. που βαρύγδουπα… βαφτίζονται ωs μέθοδοι..ΜΙΤ..

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply