Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

”Σκόνταψαν” οι Άγιοι Ανάργυροι (2-2 με Αγία Ελεούσα)

Published

on

Εκπληκτικό ματς διεξήχθη στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αγία Ελεούσα, 2-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 32′, όταν μετά από σέντρα του Μπομπάνα στο 32′ ο Γκοτζάι από κοντά πλάσαρε εύστοχα τον Σαράντη. Στο 36′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Μιστρίδης για επικίνδυνο παίξιμο. Παρόλα αυτά η ομάδα του Δημήτρη Καλύκα έφτασε στην ισοφάριση στο 50′, έπειτα από ένα όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε ο Πλεξίδας. Στο 65′ όμως η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου πήρε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στο ματς, ύστερα από το σουτ του Μπομπανά. Τελικά η «Ένωση» κατάφερε να «σώσει» τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού ο Μαχαίρας με πέναλτι στο 79′ έγραψε το τελικό 2-2. Κακή η διαιτησία του Κατοίκου, σωστοί οι Αργυρός και Νικολαδός.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σαράντης, Βυζανιάρης Γ., Τομάρας(46′ Βυζανιάρης Ι.), Μιστρίδης, Μακρόπουλος, Νικολάου, Καριατλής(69′ Καλογριάς), Μαχαίρας, Τσιπάς(46′ Παπανικολάου), Πλεξίδας, Φιλιππίδης  

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Χλαχλάς, Σαρλάς, Μουστάκης, Αρσενίδης, Κουμεντάκος, Νταφέ, Κακαβάς, Τσολάκογλου(80′ Χαλιβελάκης), Γκοτζάι(49′ Καρασμάνογλου), Μπομπάνα, Ρούσσος(89′ Σπυρόπουλος)

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply