Connect with us

3ος Όμιλος

Χρονικό…11της Σεπτεμβριου

Κυριάκου Παντζαρίδη

Published

on

Πριν λίγες ημέρες, είχα τοποθετηθεί ως εκπρόσωπος Τύπου του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ λέγοντας πως σύντομα, όταν όλα θα έχουν τελειώσει, θα συντάξω ένα χρονικό ώστε να εξηγήσω σε όλον τον κόσμο τις κινήσεις που έκανε η διοίκηση της ομάδας μου, με σκοπό την άνοδο στη Football League.

Μετά την ημέρα που σε λίγο φεύγει, κι αφού πήρα την άδεια του συμβουλίου, σκοπεύω να προβώ σε ένα χρονικό της σημερινής, μάλλον καθοριστικής ημέρας για την ομάδα μας. Μιας ημέρας που κάναμε ίσως το αυτονόητο, για να μην περάσει στα ψιλά μια «περίεργη» απόφαση. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Σήμερα, ο νομικός μας εκπρόσωπος κ. Ευστάθιος Πανταζής αφού εξουσιοδοτήθηκε από το δ.σ. της ομάδας μας, προσέφυγε νωρίς το μεσημέρι στο Διαιτητικό Δικαστήριο (αρ. πρωτ. ΕΠΟ 26384/2017) κάνοντας «έφεση-προσφυγή» αφενός κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κι αφετέρου κατά της από 08/09/2017 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ σύμφωνα με την οποία ορίστηκε αγώνας μπαράζ μεταξύ Α.Ε. Καραϊσκάκη και Δόξα Δράμας.

Στις 18:15, «ανέβηκε» μια ανακοίνωση στο επίσημο site της ΕΠΟ ως απόφαση της Επιτροπής Έκτακτων Θεμάτων που αναφέρει πως ματαιώνεται ο άνωθεν αγώνας μπαράζ, με το σκεπτικό πως είναι «άνευ αντικειμένου» και γι’ αυτό «οι δύο ανωτέρω ομάδες προβιβάζονται στην Β΄ Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) για την αναπλήρωση των δύο (2) κενών θέσεων που προέκυψαν (μετά την δήλωση αποχώρησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ)».

Βέβαια δέκα λεπτά αργότερα μας ήρθε η κλήση από το Διαιτητικό Δικαστήριο (αρ. πρωτ. ΕΠΟ 26527/2017) για να παραστούμε στις εκδικάσεις των προσφυγών μας μόλις αύριο στις 16:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη της προθεσμίας ορίσαμε διαιτητή κι αύριο θα είμαστε εκεί, ώστε να ζητήσουμε το νόμιμο, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματά μας. Να αποκτήσουμε το δικαίωμα για προβιβασμό με τις υπόλοιπες τρεις αμέσως επόμενες ομάδες στη σειρά κατάταξης της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (για την κάλυψη των δυο πλέον κενών στη Football League), από κοινή αφετηρία, όπως ορίζει ο νομοθέτης στο αρθ. 4 παρ. 5 του ΚΑΠ 2017.

Φυσικά υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, που είμαστε πεπεισμένοι πως αύριο θα αποκαταστήσει την αδικία που υφίσταται η ομάδα μας.

Ο κόσμος της ομάδας μας πρέπει να γνωρίζει πως εδώ και τέσσερις μήνες, όλοι μας, στην προσπάθειά μας να υπερασπίσουμε τα έννομα συμφέροντα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ασκούμε όλα τα ένδικα μέσα που προβλέπει ο νόμος έτσι ώστε να επιτύχουμε την άνοδο στην δεύτερη Εθνική επαγγελματική κατηγορία.

Κάποιοι ρωτούν αν όλα αυτά είναι αληθινά, αν όντως η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί. Εγώ ζω στην καθημερινότητά μου πως όχι μόνο κάνει τα πάντα, αλλά είναι απόλυτα έτοιμη να ανταποκριθεί και στις οικονομικές απαιτήσεις της Football League, δείχνοντάς το ήδη έμπρακτα με τα ποσά που έχει ξοδέψει με στόχο το δίκαιο. Χαρακτηρίστηκα, για όσας σας αναφέρω παραπάνω, χρειάστηκε να δαπανήσει τουλάχιστον 3.600€.

Συγχωρέστε με για τη χρήση πρώτου προσώπου στο κείμενο, αλλά ήθελα να μεταφέρω σε κάθε ενδιαφερόμενο το πώς έζησα τη σημερινή ημέρα, σαν άνθρωπος που αγωνιώ, προβληματίζομαι αλλά κι ελπίζω στην δικαιοσύνη.

Continue Reading
Advertisement

3ος Όμιλος

Ελευθερος ο Τσάκαλος

Κυριάκου Παντζαρίδη

Published

on

Το νέο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Ντίνος Τσάκαλος, που αποτελεί παρελθόν από τον Παλληνιακό.

Ο 25χρονος γκολκίπερ που έχει αγωνιστεί στο Σκουφά Κομποτίου, τον Αστέρα Ρόκκα και τη Φιλοθέη στη Δ’ Εθνική, καθώς και στην Αναγέννηση Άρτας, την Κηφισιά, τον Εθνικό Φιλιππιάδας και τον Εθνικό Πειραιώς στη Γ’ Εθνική, μεταγράφηκε στην ομάδα της Παλλήνης το καλοκαίρι, όπου μέτρησε 7 συμμετοχές στη Γ’ κατηγορία, και θα αναζητήσει αλλού την επόμενη ομάδα του.

Continue Reading

3ος Όμιλος

Τελος ο Βουρνάζος απο την Θυελλα Ραφήνας

Κυριάκου Παντζαρίδη

Published

on

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. και του τεχνικού επιτελείου, διακόπτεται η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Πέτρο Βουρνάζο.

Η διοίκηση των «Λιγνιτωρύχων» ευχαριστεί τον Πέτρο για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Με τιμή

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

LIKE