Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

”Χ”ωρίς γκολ το Αγία Ελεούσα-Θρίαμβος Αθηνών

Published

on

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αγία Ελεούσα και Θρίαμβος Αθηνών. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με κεφαλιά του Παππά από εκτέλεση φάουλ του Συμεωνίδη στο 6′, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και με την βοήθεια του Ζούκα. Οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές για γκολ μέχρι να φτάσει το παιχνίδι στο 45′, όπου ο Ρούσσος έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Αλευρή, ο οποίος έσωσε με τα πόδια. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σκληρό. Είχε πολλά φάουλ, δυνατές μονομαχίες αλλά λιγοστές φάσεις, με κύριες το δυνατό σουτ του Βασίλη Μιχελή που πέρασε κόρνερ στο 62′ και τη λόμπα του Συμεωνίδη που κατέληξε επίσης άουτ. Τελικό σκορ 0-0, με τον διαιτητή Παπαγεωργίου να είναι καλός.

Αγία Ελεούσα (Θανάσης Ψύλλιας): Ζούκας, Σαρλάς, Β. Μιχελής, Πλακάς, Κ. Μιχελής, Τσολάκογλου, Κακαβάς (24′ λ.τρ. Καλογερής), Χρυσούλης, Ναζλίδης (51′ Φιλιππίδης), Κανταρτζής (77′ Σγάντσος), Ρούσσος.

Θρίαμβος Αθηνών (Κώστας Αρζένης): Αλευρής, Ζαχαρόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Δ. Θεμελίδης, Λιόλιος, Τσιούγκος, Φύτρος (63′ Νικόλας), Συμεωνίδης (90′ Κ. Θεμελίδης), Μαντακίδης, Παππάς, Μαστρογιάννης (82′ Χατζηναθαναήλ).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply