Connect with us

7ος Όμιλος

Άγιος Ιερόθεος – Κορωνίδα Κοιλάδας 1-0

Published

on

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Άγιος Ιερόθεος την κούρσα του πρωταθλήματος στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής καθώς επικράτησε με 1-0 της νεοφώτιστης Κορωνίδας Κοιλάδας που διαμαρτύρεται για την διαιτησία του Μιχάλη Ζέστα.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο  με την Κορωνίδα να φωνάζει για την φάση του 43’ όταν ο Παπασταύρου τροφοδότησε τον Μπιτζή με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να τον μαρκάρουν αντικανονικά και τον ρέφερι της αναμέτρησης να «δείχνει» παίζεται.

Στο δεύτερο μέρος ο Ιερόθεος ανέβασε στροφές  και στο 65′ ο Αργυρίου με φοβερό σουτ πέτυχε το νικητήριο τέρμα για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με τους Καμπιώτη, Παπαιωάννου και Οψιμούλη Α. χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κοντοπίδης, Πολίτης Γ., Στασινός, Ματαλλινός, Μενάι, Μαρτίνος, Μπριστόγιαννης, Αλεξίου, Αργυρίου(89΄Βιδάλης), Πολίτης Π.(80΄Χρήστου), Συρεγγέλας(94΄Ζαφειράκης).

 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ (Θανάσης Τσιρόπουλος): Αλευράς, Παπασταύρου(77′ Οψιμούλης Α.), Σελλής, Παπαϊωάννου, Σαμαράς, Μέγας (67′ Οψιμούλης Ι.), Μπάζος Στ.(55′ Καμπιώτης), Κάλα Ι., Μπιτζής, Κιοσσές, Μπάζος Κ.(77′ Λαζάρου)