Connect with us

7ος Όμιλος

Άλμα σωτηρίας η Θύελλα Ραφήνας

Published

on

Τη δόξα της συντοπίτισσας της, Τριγλίας, που είχε κερδίσει τον Αήττητο Σπάτων ζήλεψε η Θύελλα Ραφήνας και πέτυχε χθες μία εξίσου σπουδαία νίκη! Σε ένα παιχνίδι με ανεπανάληπτο φινάλε, η ομάδα της Ανατολικής Αττικής κατέβαλλε τον ΑΟ Χαλκίδας και επικράτησε με 2-1, κάνοντας πραγματικό άλμα σωτηρίας! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν περίπου ένα τέταρτο πριν από το τέλος και κατόρθωσαν με γκολ στις καθυστερήσεις να φτάσουν στο τρίποντο, παρότι είχαν δεχθεί την ισοφάριση λίγο πριν την εκπνοή, κινδυνεύοντας να δεχθούν και δεύτερο γκολ λίγο μετά! Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του ΑΟ Χαλκίδας εξέφρασαν φρικτά παράπονα για τη διαιτησία, εστιάζοντας στο πέναλτι που έδωσε ο Ντάουλας με το οποίο η Θύελλα έφτασε στο νικητήριο γκολ, αλλά και σε κάποιες επιθέσεις που σταμάτησε με υποδείξεις του για οφσάιντ ο δεύτερος βοηθός Οικονόμου.

Γκολ: 78′ Μπουντάκης με κοντινό πλασέ (από παράλληλη σέντρα του Ζέκιο), 92′ πέν. Χαρακτίδης (χέρι Πολίτη από μπαλιά Χαρακτίδη προς τον Φύτρο) – 87′ αυτ. Γεραγωτέλλης με κεφαλιά (από φάουλ του Ταυταρίδη)

Δοκάρια: 66′ Ανέστης εξ επαφής (από σέντρα του Τσίγκρου)

Διαιτητές: Ντάουλας, Πρέντζας- Οικονόμου (Δυτικής Αττικής)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Ντόσκας, Φύτρος, Σουλτανίδης (56′ Μπουντάκης), Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (96′ Καραπάνος), Αράπης, Σενέ (81′ Παπατσαράκης), Δημητρίου, Ζέκιο (94′ Σαντίκου)

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Σταυριανός, Βαλκάνος, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Γεωργίου (81′ Παπαδάκης), Τσίγκρος (90′ Πατερίτσας), Ντελέκος, Ανέστης, Πολίτης, Ταυταρίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply