Connect with us

slideshow

Άλωσε το Κερατσίνι 0-1 το Αιγάλεω (φωτο)

Το “Σίτι” υποχρέωσε τους “ροσονέρι” στην πρώτη τους φετινή ήττα

Published

on

Σπουδαία νίκη για το Αιγάλεω που λύγισε στο κατάμεστο γήπεδο του Σχιστού το Κερατσινίου με 1-0 και παρέμεινε «ζωντανό» στο «κυνήγι» της ανόδου. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη ήττα των γηπεδούχων τη φετινή περίοδο.

Οι «ροσονέρι» μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 5’ με τον Τουρνά να μην μπορεί να κερδίσει σε τετ α τετ τον Χατζάκη που απέκρουσε. Όσο πέρναγε η ώρα το «Σίτι» ισορρόπησε στο ματς με τους γηπεδούχους να κάνουν πολλές φορές αβίαστα λάθη. Σε ένα από αυτά στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 71’ ο Αγγελάκης δεν μπόρεσε να διώξει και ο Μπουγάτσιας μπήκε στην περιοχή μόνος του πετυχαίνοντας το γκολ που έκρινε τη συνάντηση.

Πολλά παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι από τη διαιτησία του Σωσώνη(Φθιώτιδας).

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπαλαφούτης, Μιχαηλίδης(74’ Πουλάκης), Κουντού, Αγγελάκης, Βαττής, Μαριόλης, Μάλλης(63’ Βαρουξής), Γκιάτης, Λαμπρινάτος(69’ Διονυσόπουλος), Τουρνάς, Κουρκούτης.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Χατζάκης, Παπουτσής, Ταμπάκης(89’ Κωνσταντόπουλος Π.), Στριμμένος, Τζωρτζάτος(89’ λ.τρ. Ναυπλιώτης), Παπαθανασίου, Μπιταξής, Σταύρου, Λαμπρογιώργος, Μπουγάτσιας, Βούτυρας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply