Connect with us

6ος Όμιλος

Άξια πρωταθλήτρια η Ρόδος !!!

Published

on

Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ! Αυτό που όλοι περίμεναν από την αρχή της σεζόν έγινε και μαθηματικά πραγματικότητα σήμερα στο δημοτικό στάδιο!

Οι «πράσινοι» ήθελαν ένα βαθμό τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, κέρδισαν στο ρελαντί με 2-0 τον Αχαρναϊκό και στέφθηκαν πρωταθλητές του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Από την αρχή της σεζόν, τα «ελάφια» είχαν την ταμπέλα του φαβορί, την οποία δικαιολόγησαν στο έπακρο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και πλέον θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ στη Football League.
Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου ήταν καλύτερη, θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ σήμερα και χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους, που παρακολούθησαν το ματς της 23ης αγωνιστικής στο δημοτικό στάδιο. Η Ρόδος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και σήμερα και απέδειξε ότι απείχε πάρα πολύ από τις υπόλοιπες ομάδες, χάνοντας μία φορά όλη κι όλη στη Μυτιλήνη.

Από την αρχή του αγώνα, οι γηπεδούχοι έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους… Μόλις στο 12ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Μπαρούτα ως οφσάιντ, ενώ στο 15’ η Ρόδος άνοιξε το σκορ με τον Γιόνδη ο οποίος πλάσαρε εύστοχα μετά από πάσα του Παπαδόπουλου. Στο 35ο λεπτό το σουτ του Μαρτσάκη σε κενή εστία βρήκε το αριστερό δοκάρι του Αχαρναϊκού, ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 63ο λεπτό ξανά με τον Γιόνδη. Μετά το τέλος του αγώνα, οι πρωταθλητές του 6ου ομίλου πανηγύρισαν με τη ψυχή τους, ωστόσο ακολουθούν οι αγώνες μπαράζ και η Ρόδος επιθυμεί διακαώς την άνοδο της στη Football League.

Ρόδος (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Κωστόπουλος (76’ Βουργουτζής), Μπαρούτας, Σουλάι (71’ Σούλης), Καραγιώργης, Γκίνης, Μαρτσάκης (66’ Νικολόπουλος), Παπαδόπουλος, Γιόνδης (72’ Χατζησάββας), Δελαπόρτας, Χασομέρης.

Αχαρναϊκός (Ντανιέλ Μπατίστα): Γκλώτσος, Κοντούλης, Τσαντίλας (83’ Νέρης), Αμπάρα, Δημούρας, Σχουλλής, Αναστασόπουλος, Κόκκορης, Μαρμούτας (77’ Λίβας), Καραγιαννίδης (70’ Μαυράκης), Στραβομύτης.

 

Πηγή: 12sports