Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άρης Πετρούπολης – Νέα Ιωνία 1-0

Published

on

Ο Άρης Πετρούπολης επικράτησε 1-0 της Νέας Ιωνίας και πλησίασε την κορυφή μετά και τις απώλειες των Χαραυγιακού και ΑΕ Ηρακλείου.

Το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς πολλές φάσεις και από της δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να μπαίνουν στο δεύτερο μισό αποφασισμένοι για το τρίποντο και με την είσοδο του Σαγανά να εμφανίζονται ποιο επιθετικοί. Στο 54’ η ομάδα του Λάκη Σμυρνή κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού, την παράβαση εκτέλεσε εύστοχα ο Θανόπουλος διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Η ομάδα της Πετρούπολης μετά το γκολ έβγαλε φάσεις στο παιχνίδι θα μπορούσε να σκοράρει με τους Σαγανά και Νίκολι, τελικά δεν τα κατάφερε με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Άρης Πετρούπολης (Λάκης Σμυρνης):Παχατούρας, Λάπα, Τρακόσης (90’ Βασιλάκος), Στασινός, Τσούκης, Χριστούλης, Νίκολι, Λερούτσος(46′ Αποστόλουπολος), Κυριαζής, , Καραδήμας (46 Σαγανάς), Θανόπουλος (75′ Παπαευθυμίου).

Νέα Ιωνία ( Γιώργος Καρατζάς): Παπουτσής, Τζίφας (79′ Μπαντές), Ζαρκαδούλας, Σιγάλας, Νταϊφώτης, Χάλος, Πανταγιάς (58′ Καλογέρης), Βογατσάς (90′ Μυλόβας), Σταθόπουλος (68′ Θύμιος), Καφετζής, Παντελίδης

foto – arxeio