Connect with us

stoplekto

Έκοψε την πίτα του ο Αετός Κορυδαλλού 

Published

on

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή του ΑΕΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, στην αίθουσα του ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

Η εκδήλωση την οποία παρουσίασε όπως κάθε χρόνο ο Γιάννης Ποντίκης, σημείωσε τεράστια επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου (περίπου 500 φίλοι του σωματείου) μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, οι Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Καπιτσίνος, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, Μαρία Διακάτου και ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παύλος Γερακάρης, Γιώργος Βιδάλης, Γιώργος Μακρυνός και Κώστας Βράκας. Ο  Πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Μιχάλης  Λώνας, ο πρώην Δήμαρχος Κορυδαλλού Στέφανος Χρήστου, ο Γιώργος Δημόπουλος, Απόστολος Αρώνης, Νίκος Χουρσαλάς, Χάρης Τσιλιώτης,  Λάζαρος Αλεξανδρίδης, Άννα Τζαβαλή, Γιώργος Ρεμπής και Κωνσταντίνος Πατρίκιος.

Επίσης παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Α.Ο. Κορυδαλλού Ιωάννης Λεκάκης, ο πρόεδρος του Δία Κορυδαλλού Βαγγέλης Ταμβάκης, ο αντιπρόεδρος του Καραβά Βαγγέλης Βρεκούσης, ο πρόεδρος των Φιλάθλων Παντελής Λιγνός και ο Γεν. Γραμματέας Χαράλαμπος Στάθης, ο προπονητής του Αστέρα Νίκαιας Άγγελος Σκανάτοβιτς, ο πρόεδρος των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας, οι παλιοί πρόεδροι και παράγοντες της ομάδας μας Νίκος Ανασόπουλος, Σπύρος Κοντούλης, Νίκος Σιδηρόπουλος, Γιώργος Βαγγέλης, Θεόδωρος Νικολάου, Φάνης Κιβρικοσαίος, Στέλιος Ζωγράφος, Αντώνης Μαραγκός, οι παλιοί προπονητές και παίκτες της ομάδος μας  Βασίλης Ξενάριος, Στέφανος Ηλιάδης, Νίκος Ηλιαδάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος και Γρηγόρης Χολέβας ο βετεράνος ποδοσφαιριστής  Ανδρέας Παπαδόπουλος και οι δημοσιογράφοι Αντώνης Δαρζέντας και Στάθης Μηλιδώνης.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι κάτωθι:

  1. Πατσατζόγλου Χρήστος (Διεθνής Ποδοσφαιριστής) για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
  2. Λάππας  Βαγγέλης (Προπονητής Τερματοφυλάκων) για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στην ομάδα μας και στο ποδόσφαιρο.
  3. Λεμονής Αντώνης (Γενικός Γιατρός) για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στην ομάδα μας και στο ποδόσφαιρο.

 

Απονεμήθηκαν πλακέτες στους εισαχθέντες σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

  1. Μπακοθανάσης Χρήστος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών τμήμα Φιλολογίας
  2. Λιάσκος Ιωάννης Πανεπιστήμιο Πατρών τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών
  3. Παρασκευόπουλος Διονύσιος Πανεπιστήμιο Πατρών τμήμα Γεωλογίας
  4. Κουβάτσος Κυριάκος Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Υπολογιστών
  5. Ταβουλαρέας Σωτήριος Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων

Δόθηκαν έπαινοι στους αριστούχους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με υψηλές επιδόσεις τη χρονιά που πέρασε καθώς και στους συνεπείς αθλητές ανά τμήμα (με τις λιγότερες απουσίες)

 

Τέλος βραβεύτηκαν τα δύο κορίτσια που αγωνίζονται στα τμήματα μας  η Μελίνα Ρέκκα (Κ-10) και η Δήμητρα Παπαεμμανουήλ (Κ-7) καθώς και ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής της Ακαδημίας μας Πέτρος Τσαμπλάκος (γεννημένος 01/12/2014).

Το Δ.Σ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθησαν αλλά και όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, ιδιαίτερα δε τους χορηγούς της ομάδος μας και τα ζαχαροπλαστεία SWEET.