Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Έλαμψε η χοροεσπερίδα του Ατρόμητου Ελευσίνας

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη χοροεσπερίδα που πραγματοποίησε το νεοσύστατο σωματείου του Ατρόμητου Ελευσίνας, την περασμένη Παρασκευή. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το κοσμικό κέντρο “Αυλή” στην Παραλία Ελευσίνας.
Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κουρούνης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Βιλλιώτης. Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής παρευρέθηκε ο Πρόεδρος Κλέαρχος Τζαφέρης, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Καράμπελας, ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κάμπαξης και ο Αναπληρωτής Ταμίας Χρήστος Σοφιανίδης.
Αρκετά σωματεία της περιοχής έδωσαν το “παρών”, ο Πανελευσινικός εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Κώστα Αθανασίου και τους Άγγελο Καράκο, Βασίλη Γιώρα και Βασίλη Ηλιάδη, από την Λαμπερή Ελευσίνας η Αθανασία Λάσκου και ο Δημήτρης Αναγνώστου και από τον Πήγασο ο Πρόεδρος Σάββας Καλοκαιρινός και ο Μιχάλης Τσαφάρας και από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Δυτικής Αττικής ο Βαγγέλης Δημόπουλος.
Το ΔΣ του Ατρόμητου βράβευσε για την προσφορά τους στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο τον Δήμαρχο Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στίβου Άγγελο Βασιλείου και τον συνεργάτη της ιστοσελίδας μας Φώτη Περιφάνη.
Ακολούθησε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με τα τραπέζια να γεμίζουν από  νόστιμους μεζέδες, και άφθονα  ποτά και αναψυκτικά