Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ένας βαθμός για Αργυρούπολη και Αγία Παρασκευή

Published

on

Στην Αργυρούπολη ο τοπικός ΓΣΑ και η Αγία Παρασκευή μοιράστηκαν από ένα βαθμό, καθώς το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παππά σε έναν σημαντικό αγώνα. Ο νικητής ήξερε ότι θα πλησίαζε την τρίτη θέση μετά την γκέλα του Θριάμβου Αθηνών, παρ’όλα αυτά οι ‘οράνιε’ παρέμειναν πέμπτοι έχοντας 23 βαθμούς, ενώ η Santa βρίσκεται μόνη τέταρτη αριθμώντας 25 πόντους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά στις δύο εστίες και τις ομάδες να κυκλοφορούν συνεχώς την μπάλα ψάχνοντας κενούς χώρους. Στην μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού ο Βελέντζας έβγαλε δύσκολα πάνω στην γραμμή στην κεφαλιά του Γιαννίκου στο 77′, ενώ νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για ανύπαρκτο οφσάιντ σε γκολ του Τζίτζη σε κάθετη του Μπότη.

Διαιτητές: Παππάς Α., Γεωργαράκος Ν., Κουντουρέλης Γ.

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ.Ε., Τσάκαλος, Μπουσουλόπουλος, Γιαννίκος, Πάλογλου, Κωνσταντινίδης, Λεβέντης Δ.Ι., Υφαντής, Παπακωνσταντίνου (55′ Κοκκινέλης), Δομάζος (77′ Ντούβλης), Δρακοντίδης.

Αγ.Παρασκευή (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Σταματέας, Τριανταφύλλου, Αναγνωστόπουλος, Βελέντζας, Τσώνης, Τζίτζης, Κάππος (70′ Τσοπανάκος), Μπότης (88′ Πετρίτσης), Καφετζής, Μυλωνάς (70′ Σεΐτι).