Connect with us

stoplekto

Έρευνα – «Η εργασιακή ικανοποίηση των προπονητών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα»

Published

on

Μεγάλη έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη  αυτές τις μέρες με θέμα «Η εργασιακή ικανοποίηση των προπονητών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα» και αφορά τους διπλωματούχους προπονητές ποδοσφαίρου ανά την επικράτεια. Το ερωτηματολόγιο έχει διανεμηθεί ηλεκτρονικά μέσω των Συνδέσμων Προπονητών στα μέλη τους (όπου ανήκει ο καθένας) και η συμμετοχή είναι απολύτως ΑΝΩΝΥΜΗ , σε κανένα σημείο της ΔΕΝ  αναφέρονται τα προσωπικά στοιχεία και ΔΕΝ υπάρχει οικονομικό όφελος!
 Όσοι προπονητές δεν το έχουν λάβει ακόμα στο email τους μπορούν επικοινωνήσουν με τον σύνδεσμο προπονητών που είναι εγγεγραμμένοι.
Η έρευνα γίνεται από  διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου στα πλαίσια της μεταπτυχιακής του εργασίας σε συνεργασία με το Plymouth University.
Να τονίσουμε,  ότι είναι  η πρώτη φορά που  κάτι τέτοιο συμβαίνει στην Ελλάδα στον χώρο του ποδοσφαίρου και καλό θα ήταν η συμμετοχή να είναι καθολική διότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα προσδιορίσουν προβλήματα και  αδυναμίες αλλά θα αναδείξουν επίσης και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στον χώρο των προπονητών.