Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Έσπασε τη σιωπή του ο Μιχάλης Τζανόπουλος: «Δέχθηκα λυσσαλέο πόλεμο…»

Published

on

Για πρώτη φορά μετά το τέλος των εκλογών ο απερχόμενος πλέον Πρόεδρος και ιδρυτής της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος σπάει τη σιωπή του, με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανακοίνωση που μας έστειλε και θα συζητηθεί, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Φίλες, φίλοι

Όταν το Καλοκαίρι του 2003, κόντρα σε πείσμα πολλών, μαζί με μια ομάδα πιστών συνεργατών ίδρυσα την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, άλλαξε ο χάρτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Έκτοτε τα σωματεία της Δυτικής Αττικής, τα οποία μέχρι τότε αποτελούσαν τον «φτωχό συγγενή» των πρωταθλημάτων της Αθήνας και του Πειραιά έγιναν ισότιμα, ισόνομα και αυτόνομα. Πανηγύρισαν τίτλους, κύπελλα και διακρίσεις στα εθνικά πρωταθλήματα.

Η ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στην διαδρομή των 15 και πλέον ετών τυγχάνει του σεβασμού και της αναγνώρισης όλων των ποδοσφαιρόφιλων. Προσωπικά κατόρθωσα να εκλεγώ στο Δ.Σ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και είχα την ύψιστη τιμή να είμαι ο τελευταίος αιρετός πρόεδρος της ΕΠΟ, μέχρι την στιγμή που οι «πραξικοπηματικές» μέθοδοι της εξυγίανσης και των θιασωτών της «πάτησαν πόδι» και στο ποδόσφαιρο.

Στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΣ δέχτηκα ένα λυσσαλέο πόλεμο από γνωστά κέντρα αποφάσεων, τα οποία με «εργολαβία», με το «έτσι θέλω» και μεθόδους που παραπέμπουν σε «μαφία», εξανάγκασαν τους παράγοντες των ομάδων να ταχθούν απέναντι στην παράταξη μου. Με παρεμβάσεις, εκφοβισμούς και… όχι μόνο καθώς αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος να ανακοπεί η επανεκλογή μου στην προεδρία της ΕΠΣ για 5η συνεχή φορά. Επέλεξα συνειδητά τον δρόμο της σιωπής γιατί διαπίστωσα ότι κανείς από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς δεν ευαισθητοποιήθηκε στα δημοσιεύματα και τις καταγγελίες για τα «πράγματα και θάματα» που λάμβαναν χώρα στην Δυτική Αττική. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

 

Υ.Γ 1 Ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος

Υ.Γ 2 Την δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς

Με εκτίμηση

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΔΡΥΤΗΣ ΕΠΣ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΟ».

stoplekto

Η τελετή λήξης Ακαδημιών του Ηρακλή Ελευσίνας

Published

on

Από τον προπονητή του Ηρακλή Ελευσίνας και υπεύθυνο Ακαδημιών Μιχάλη Κατσάφαρο, λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

«Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΑΕΚ και Απόλλωνα Σμύρνης που μας τίμησαν με την παρουσία τους . Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι. Υπεύθυνος Ακαδημίας Κατσάφαρος Μιχάλης».

Continue Reading

stoplekto

Στις 21/6 η Γενική Συνέλευση της Μικρασιατικής

Published

on

Την ερχόμενη Παρασκευή 21 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο κτίριο του συλλόγου «Άγιος Ιωάννης Θεολόγος»  στο Μέλι Μεγάρων θα πραγματοποιήσει ο ΑΟ Μίμας Μικρασιατικής τη Γενική του Συνέλευση, η οποία θα είναι και ανοικτή.

Θέματα:

  1. Απολογισμός πεπραγμένων 2017-2019
  2. Οικονομικός απολογισμός
  3. Εκλογή νέου ΔΣ

Προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας είναι μέχρι την Τετάρτη 19 Ιουνίου. Για πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Δημήτρη Βουδούρη(694 5357965) και Νίκο Κέρνα(694 5557295).

Continue Reading

LIKE