Connect with us

Γ Εθνική

Έχασε 3 βαθμούς ο Θρασύβουλος!

Published

on

Φωτιά στην ουρά της Β’ Εθνικής για την ομάδα που θα ακολουθήσει στην τρίτη κατηγορία την Αναγέννηση Επανομής έβαλε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΦΙΦΑ η οποία δικαιώνει τον Κόμπο Χουάν Μανουέλ Γκαλβές για την υπόθεση των οφειλών του Θρασύβουλου.

Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε στην ομάδα της Φυλής τη σεζόν 2009-10 έχοντας 30 συμμετοχές. Όμως αποχωρώντας από τους «πράσινους» είχε λαμβάνειν ποσό που δεν ξεπερνά τις 20.000 ευρώ. Έκτοτε, για σχεδόν 2 χρόνια, απειλούσε ότι θα κινηθεί δικαστικά προκειμένου να εξοφληθεί, με τους ιθύνοντες του Θρασύβουλου να δίνουν υποσχέσεις για διακανονισμούς που όμως, όπως αποδείχτηκε, έμειναν στα λόγια.

Έτσι, προσέφυγε στην αρμόδια επιτροπή της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας η οποία τον δικαίωσε και αφαίρεσε από τους «πράσινους» τρεις βαθμούς. Η απόφαση είναι τελεσίδικη και απομένει πλέον το τυπικό σκέλος, δηλαδή να επικυρωθεί από το ΔΣ της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής.

Συνεπώς, η διαφορά ασφαλείας των 6 βαθμών που είχε ο Θρασύβουλος από τον Βύζαντα, μειώθηκε στους 3, καθώς η ομάδα της Φυλής έχει 25 έναντι 22 των Μεγαρέων και αποκτά νέο ενδιαφέρον η μάχη των «μελλοθάνατων» με δεδομένο πως η Επανομή ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες για να σωθεί.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής αναφέρει: «Σε εκτέλεση της από 08/04/2013 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ η ποινή της αφαίρεση των τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο οποίος θα επικυρωθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE & FOOTBALL LEAGUE 2».

 

AN.TΣ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply