Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Αίας Σαλαμίνας- Αστέρας Κερατσινίου 5-1

Published

on

Σε μεγάλη μέρα ο Αίαντας Σαλαμίνας, σάρωσε με 5-1 τον φιλότιμο Αστέρα Κερατσινίου και περιμένει αύριο τον επόμενο αντίπαλό του στο Κύπελλο από το νικητή του ζευγαριού Ένωση Καμινίων- Αστυπάλαια Κορυδαλλού.

Οι νησιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς έχοντας δοκάρι με τον Δρυσμούση(31’), για να πάνε στο ημίχρονο με 2-0 χάρη σε τέρματα των Παλούκη(37’) και Γεωργιάδη(38’). Ο τελευταίος στην επανάληψη πέτυχε ακόμα δύο γκολ(70’, 73’), ενώ ένα σημείωσε και ο Δρυμούσης(59’).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 3-1 πέναλτι του Νικολακάκη στο 66’(ανατροπή Τζιώτη από Κουπετώρη), ενώ ο ίδιος έχασε και άλλο πέναλτι(ανατροπή Τζιώτη από Ελφίνι) στο 71’ που έστειλε άουτ.

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Μπαλαχούτης

ΑΙΑΣ: Ελφίνι, Τρικαμηνάς(40’ λ.τρ. Μπένα), Τζαφέρη, Συριανός, Κομπόγιωργας, Ράμφος Ε., Δρυμούσης(78’ Γεωργίου), Κουπετώρης,Γεωργιάδης , Παλούκης. Ράμφος Κ.(65’ Ροσιάν).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γουσγουνέλης, Διανόπουλος(68’ Μαργαντίνης), Ανδρέου, Τζιώτης, Τζεγιαννάκης, Καλαϊτζόγλου(46’ Νικολακάκης), Σιφνάκης(46’ Κάβουρας), Ζαχαριάς, Καφετζής, Μαυρίδης, Χοτζάι(46’ Γιαννόπουλος).

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ