Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αίσθηση με Καρακώστα ο ΑΟ Καραβάς

Published

on

Μεταγραφή υψηλού επιπέδου για τον ΑΟ Καραβά . Απέκτησε τον 35χρονο αμυντικό Γιώργο Καρακώστα με παρουσία υψηλού επιπέδου σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Από την διοίκηση του συλλόγου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Στόχος μας απο την αρχή που ασχοληθήκαμε με την ομάδα ήταν πρώτα να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και δεύτερον να ανεβάζουμε τον πήχη κάθε χρονιά πιο ψηλά.
Η αδιαμφισβήτητη πετυχημένη πορεία του συλλόγου τα τελευταία έξι χρόνια,δίνει σε όλους μας το κουράγιο και το πάθος να συνεχίσουμε το πλάνο που έχουμε οριοθετήσει.
Καταφέραμε να προσδώσουμε ποιότητα στην ομάδα μας και κατά συνέπεια αναβάθμιση στο πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο φέρνοντας παίχτες εγνωσμένης αξίας να αγωνιστούν στον Πειραιά σε μία δύσκολα οικονομική εποχή.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση λοιπόν να καλοσωρίσουμε στην ομάδα μας έναν ποδοσφαιριστή πολυτέλεια για τα γήπεδα του Πειραιά και όχι μόνο.
Ανακοινώνουμε οτι τα κυανόλευκα θα φοράει τη νέα σεζόν ο Γιώργος Καρακώστας, ένας ποδοσφαιριστής που έχει πάνω από 150 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και πολλές εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική.
Ο Καρακώστας έχει παίξει στη Β’ Εθνική με τις φανέλες των Ηλυσιακού, ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικού, Δόξας Δράμας, Καλλονής, Πανσερραϊκού, Λάρισας, ενώ έχει παίξει και στη
Γ’ Εθνική με Αναγέννηση Άρτας, Κηφισιά, Απόλλων Σμύρνης και τους Αγίους Αναργύρους.
Γιώργο σε καλοσωρίζουμε στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!»