Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγανάκτηση και οργή στην Αγία Παρασκευή για το γήπεδο

Published

on

Με ανοιχτή επιστολή που δημοσίευσε ο επί σειρά ετών Γενικός Αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Μάριος Τζώρτζης εκφράζει την οργή και την αγανάκτηση του συλλόγου για την αδιαφορία του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάσττηκαν στο γήπεδο με την χτεσινή κακοκαιρία.

Αναλυτικά η δήλωση του…

 

Προς Τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασ. Ζορμπά

Κυριε Δήμαρχε με την παρούσα διαμαρτύρομαι εντονότατα και εκφράζω την αγανάκτηση μου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο της ομάδας αλλά και την αναισθησία του «υπευθύνου», προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ.

Μετά το χθεσινοβραδινό εντονότατο καιρικό φαινόμενο, ακριβώς επειδή τα φρεάτια και τα χαντάκια απορροής των υδάτων είναι με δέντρα και βρομιές φραγμένα και δεν έχουν ποτέ συντηρηθεί, όλος ο χώρος των αποδυτηρίων, των γραφείων και λοιπών χωρών, διαιτητών κλπ γέμισαν λάσπες και νερά. Οτιδήποτε “κατέβασε” το βουνό εγκλωβίστηκε σ’αυτούς τους χώρους.

Το χειρότερο όμως κύριε Δήμαρχε κι αυτό τελικά είναι η ντροπή για την Δημοτική αρχή είναι το γεγονός οτι ο κύριος αυτός, τον οποίον έχετε τοποθετήσει πρόεδρο στον ΠΑΟΔΑΠ και αρμόδιο για την επίλυση αυτών των θεμάτων, αδιαφορώντας προκλητικά, δεν βρήκε χρόνο να εμφανιστεί στον χώρο του γηπέδου προκειμένου να διαπιστώσει κι ο ίδιος τις ζημιές, αλλά και την δουλειά, στην οποία υποχρεώθηκα κι εγώ προσωπικά, προκειμένου να καθαρίσουμε και να περισώσουμε ότι ήταν δυνατόν. Αντίθετα, όπως προ ημερών διάβασα, ο κύριος αυτός βρήκε τον χρόνο να στήσει ψησταριά πίσω από τις κερκίδες και να ψήνει με κίνδυνο να προκληθεί πυρκαγιά. Αν αυτό δεν είναι πρόκληση, αδιαφορία, έλλειψη σεβασμού προς πάντες και ντροπή, τότε κύριε Δήμαρχε χρεωθείτε τον περισσότερο…

Με την ελπίδα πως θα δώσετε και πάλι εσείς προσωπικά την λύση όπως συνέβη και στο παρελθόν, σε αντίθεση με τους “υπεύθυνους” στον ΠΑΟΔΑΠ, παραμένω

Με εκτίμηση Μάριος Τζώρτζης

Κοιν: Δημοτικό Συμβούλιο

images και λοιπα Ενημερωτικά Sites