Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Περάματος- Αστέρας Κερατσινίου 1-2

Published

on

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Αστέρα Κερατσινίου, ο οποίος  παρά τα εμπόδια που αντιμετώπισε, ανταπεξήλθε σε όλες τις συνθήκες και λύγισε στο Πέραμα με ανατροπή 2-1 την τοπική Ένωση στο 88’ παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπάσα στο 30’,  για να ισοφαρίσει ο Αστέρας με πέναλτι του Ντραγκότι στο 75’.

Στο 80’ η Ένωση κέρδισε πέναλτι και αποβολή του Δεσύλλα, όμως την εκτέλεση που ανέλαβε ο Γεωργίου, απέκρουσε ο εξαιρετικός Γιαννούλης, μια φάση που έμελλε να κρίνει στη συνέχεια το παιχνίδι. Ο Αστέρας αν και με παίκτη λιγότερο έκανε την ανατροπή και πήρε τη μεγάλη νίκη χάρη σε γκολ του Γεωργιάδη στο 88’.

Πολύ καλός ο διαιτητής Πουλόπουλος.

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Καββαδίας, Καρκαβίτσας(46’ λ.τρ. Κεσανίδης), Γκιόκα, Μπάσα, Κουτσογιαννόπουλος, Τάνκα(70’ Ζαχαρόγλου), Ανδρέου(60’ Σαράκος), Τοπίκογλου, Παπακαλοδούκας(60’ Ντέμα), Αντωνίου, Γεωργίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιαννούλης. Ζαχαρίας(46’ Μαυρίδης), Γιαννόπουλος, Δεσύλλας, Γεωργιάδης, Καλαϊτζόγλου, Τζιώτης(75’ Χότζα), Κουκουνάκης, Κάβουρας(46’ Ελ Κάντι), Ντραγκότι, Μαρκαντίνης(65’ Καφετζής).

  • Η διοίκηση του Αστέρα Κερατσινίου ευχαριστεί την ΑΕ Περάματος για τη φιλοξενία της και υπόσχεται ότι θα ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.