Connect with us

8ος Όμιλος

Αιολικός – Θύελλα Ραφήνας 2-2

Published

on

Αιολικός και Θύελλα Ραφήνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.
Στο 10′ ο Σρεσκοβιτς έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους μετά από προσπάθεια του Μηνά. Η Θύελλα ισοφάρισε ύστερα από αδράνεια της άμυνας με το Δημητρίου να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να πλασάρει εύστοχα τον Πιττατζιή για το 1-1 στο 19′.
Τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος σουτ του Σρεσκοβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Με το “Καλημέρα” στο δεύτερο μέρος ο Αιολικός πήρε ξανά προβάδισμα με το Σρεσκοβιτς ο οποίος έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους με γυριστό σουτ.Σε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες ο Μπάρκας σε κακή συνεννόηση με τον Πιττατζιή παραλίγο να σημειώσει ένα απίστευτο αυτογκόλ.

Τέλος στο 80′ ο Σουλτανίδης κέρδισε το πέναλτι από τον Μπάρκα και ο Κώστας Δημητρίου ξανά ευστόχησε για το τελικό 2-2 στη Μυτιλήνη.

Πρώτη απώλεια για τον Αιολικό, δεύτερη ισοπαλία για τη Θύελλα Ραφήνας σε ισάριθμα παιχνίδια.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βλ. Πέτροβιτς): Πιττάτζιης, Αγριμάκης (70′ Βουκομάνοβιτς) , Ψάνης, Κρητικός, Μπάρκας, Κατσίκης, Κεσίδης, Λαμπράκης (58′ Σπόλιαριτς), Μηνάς, Μίλιτς, Σρέσκοβιτς

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Μεσολόγγης): Σύρακας, Αράπης, Μανδύλης, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας (77′ Μαργέτης), Σουλτανίδης (80′ Αποστολάκης), Δημητρίου, Παντελίδη (80′ Τσάκωνας)

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σουφλιάς

athlitikometopo.gr