Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ακάθεκτος ο ΑΟ Περιστερίου, 3-1 εκτός το Παλαιό Φάληρο

Published

on

Ούτε στο Παλαιό Φάληρο σταμάτησε ο ΑΟ Περιστερίου, πουαν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε με 3-1 επί της τοπικής ομάδας.

Ετσι παραμένει αήττητος και με 11 βαθμούς ανέβηκε τουλάχιστον προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι γηπεδούχοι, που πάντως εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία, έμειναν στους 3.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10′ με αυτογκόλ του Τρόκα, με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε στο 27′ και με κεφαλιά του Θεοδώρου να κάνουν το 1-1. Στο 45′ ο ΑΟ Περιστερίου κέρδισε πέναλτι σε μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους, με τον Λειβαδά να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-2.

Στο 49′ ο Ομιλος κέρδισε νέο πέναλτι, με τον Λαναρά να εκτελεί αλλά τον Μωραΐτη να αποκρούει.  Στο 58′ ο Λέτσι ολοκλήρωσε υποδειγματικά μια αντεπίθεση της ομάδας και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Παύλος Κυριακουλέας) Μωραϊτης, Καψιώτης , Γαβαλάς, Μπούσι, Τζιβελέκης, Παπαευθυμίου (90+3′ Τσανκολάρι), Μουρτίδης (54′ Φούφας), Μπέλερης, Τοτάζι (46′ Τρυφωνίδης), Σενάι (81′ Μπαϊρακτάρι), Κωνσταντινίδης.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Τρόκα, Διονυσόπουλος (62′ Καρακωνσταντής), Μπούζας, Σετελλάρι, Κλωνάρης, Κουτσούκου, Ζιάμπρας (77′ Ρίζος), Θεοδώρου (46′ Λαναράς), Λειβαδάς (84′ Καλάμης), Λέτσι (62′ Νένδος).