Connect with us

Γ Εθνική

Ανέβηκε ο Ηρόδοτος, 2-0 την Ζάκυνθο

Published

on

Την άνοδο στην Super League 2 πανηγυρίζει ο Ηρόδοτος, που νίκησε τη Ζάκυνθο με 2-0 και σε συνδυασμό με την ήττα του Πανιωνίου εξασφάλισε και τυπικά την θέση του στην πρώτη δυάδα.

Στην πρώτη μεγάλη φάση του ματς στο 12΄το φάουλ του Κοιλιάρα Δ. σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 21΄ο Ηρόδοτος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κοιλιάρας Δ. με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Μυλωνά μόνο του με τον Πατσιογιώργο, αλλά ο τελευταίος επενέβη σωτήρια. Λίγο έλειψε να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι στο 29΄αλλά ο Γεωργίου έσωσε την εστία του σε σουτ του Φερέιρα.

Στο 31΄άνοιξε το σκορ, όταν ο Κοιλιάρας Δ. με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μυλωνά που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά ο Γεωργίου απέκρουσε το σουτ του Καψάσκη στο 45΄.

Στο 48΄ο Φιλιάς απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Μυλωνά, ενώ στο 67΄οι γηπεδούχοι ουσιαστικά καθάρισαν το ματς όταν ο Ζαφείρης μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στην τελευταία καλή στιγμή του ματς στο 90΄το σουτ του Δασκαλάκη για τον Ηρόδοτο σταμάτησε στο δοκάρι.

Στα αξιοσημείωτα του ματς η συμμετοχή σαν αλλαγή του γκολκπερ της Ζακύνθου Γιώργου Φιλιά που είναι 49 ετών…

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Γεωργίου, Χαρίτος, Κοιλιάρας Ι. (46΄λ.τ. Καργιωτάκης), Κανδηλάκης, Λούσι, Γαρεφαλάκης (75΄Δασκαλάκης), Κοιλιάρας Δ, Μυλωνάς (65΄Ζαφείρης), Γκίνη, Κίσσας (75΄Κασσαπάκης), Αργκιλέσι.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πατσιογιώργος (39΄λ.τ. Φιλιάς), Κολεύρης, Τζατζάνας, Κανγκάβα, Τραγούδας, Κάρδαρης, Καψάσκης, Κονδύλης, Σαούλ, Στύλλα, Φερέιρα.