Connect with us

3ος Όμιλος

Αναγέννηση Καρδίτσας – Δίας Δίου 2-0: Καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο και παρέμεινε στην κορυφή!

Published

on

Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε τον Δία Δίου με σκορ 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρηση, δημιούργησαν φάσεις, όμως δεν βρήκαν το γρήγορο γκολ, που θα τους…έλυνε τα πόδια. Τελικά χάρη στα τέρματα των Τζεκου στο 65′ και Λώττα στο 81′ πήραν την 6η συνεχόμενη τους νίκη.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

1ο ημίχρονο:

Μόλις στο 1ο λεπτό η Αναγέννηση έχασε την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι όταν, ο Κουτρομάνος σέντραρε, ο αμυντικός έδιωξε λάθος, ο Μπακρατσάς επωφελήθηκε, σούταρε στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Δίας Δίου έφτασε κοντά στο γκολ, ο Διμήνας έσκαψε τον Θεολόγη, ο Αρχοντής έδιωξε με το κεφάλι πάνω στην γραμμή.

Στο 5′ οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, ο Χασομέρης σούταρε συρτά έξω από την περιοχή , αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπιτέλης δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 27ο λεπτό η Αναγέννηση κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο. Ο Λώττας ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Μπαλάφας με ωραία απόκρουση έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα, οι <<πράσινοι>> βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Κυπαρίσσης βγήκε τετ α τετ, πλασαρε, αλλά νικήθηκε από τον Θεολόγη.

Στο 31′ ο Πολίτης έκανε μια σέντρα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία όταν, ο Καραμανόλας σέντραρε, ο Κυπαρίσσης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήγε ψηλά άουτ.

Στο 36ο λεπτό ο Λώττας επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μπαλάφα.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία στο παιχνίδι να ανοίξουν το σκορ, ο Μπακρατσάς πάτησε περιοχή, πλάσαρε, αλλά ο Μπαλάφας μπλόκαρε.

Στο 43′ ο Κοντός πάσαρε στον Πολίτη, ο οποίος σούταρε, αλλά ο Μπαλάφας απέκρουσε σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα η Αναγέννηση έχασε την τελευταία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, ο Πολίτης σούταρε από πλάγια θέση , αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την Αναγέννηση να έχει την κατοχή, να χάνει κλασσικές ευκαιρίες αλλά να μην μπορεί να βρει το γκολ.

2ο ημίχρονο:

Στο 46′ ήρθε η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος. Ο Πολίτης με ωραία ενέργεια, δοκίμασε το πόδι του, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Δυο λεπτά αργότερα, η Αναγέννηση έχασε ακόμα μια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Λώττας σούταρε από μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα πήγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μπαλάφα.

Στο 50′ ο Μπακρατσάς έκανε μια σέντρα σουτ,η οποία πήγε στο δοκάρι, με τον Κοντό να παίρνει το ριμπάουντ, να σουτάρει αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 65ο λεπτό η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ. Ο Κοντός πάσαρε στον ανενόχλητο Τζέκο,ο οποίος πλάσαρε, με τον έμπειρο επιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπαλάφα, γράφοντας το 1-0.

Στο 81′ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Λώττας με απευθείας εκτέλεση φάουλ, από μακρινή απόσταση, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Μπαλάφα, διαμορφώνοντας το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα, με ωραία ατομική προσπάθεια ο Γκουγκούδης, πάτησε περιοχή, βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, αλλά το πλασέ του ήταν ψηλό.

Στο 91′ ο Δίας Δίου κέρδισε φάουλ από πλάγια θέση. Ο Δερμίσης ανέλαβε την εκτέλεση, ο Φυτόπουλος σούταρε στην κίνηση, αλλά το σουτ του ήταν απογοητευτικό.

Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα η Αναγέννηση παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 23 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές (1 ρεπό). Επόμενη αναμέτρηση για την ΑΣΑ την Κυριακή στο ΔΑΚ και πάλι κόντρα στην Κοζάνη.

ΠΗΓΗ: Mikriliga.com