Connect with us

8ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Κανελλόπουλο ο Παλληνιακός

Published

on

Στην απόκτηση του 18χρονου τερματοφύλακα, Αλέξανδρου Κανελλόπουλου προχώρησε ο Παλληνιακός.

Ο νεαρός πορτιέρο τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των “κιτρινόμαυρων”” και μετά το πέρασμα από τις υποδομές του Ατρόμητου, του Απόλλωνα Σμύρνης και τα ανδρικά τμήματα της Άμιλλας Περιστερίου και του ΠΑΟ Ρουφ θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Παπασπύρου.

Το δελτίο τύπου

Ακόμη μία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα μας σήμερα, καθώς τα κιτρινόμαυρα θα φοράει τη νέα σεζόν ο Αλέξανδρος Κανελλόπουλος. Ο 18χρονος τερματοφύλακας ήρθε σε συμφωνία σήμερα με τη διοίκηση της ομάδας και θα αποτελέσει μία ακόμη λύση για τον Δημήτρη Παπασπύρου εν όψει της απαιτητικής νέας σεζόν.

Ο Κανελλόπουλος αγωνιζόταν στο εφηβικό τμήμα του ΠΑΟ Ρουφ την περσινή σεζόν και είχε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. Πριν την ομάδα του Ταύρου είχε συμμετοχές με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα πρωταθλήματα Κ17 και Κ20 της Super League, ενώ σε ηλικία 16 ετών έπαιξε στη Β’ ΕΠΣΑ με την Άμιλλα Περιστερίου και ταυτόχρονα ήταν μέλος της μικτής Αθηνών. Την καριέρα του την ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ατρομήτου Περιστερίου, ενώ έχει περάσει και από τις σχολές του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος του Παλληνιακού ο Αλέξανδρος τόνισε: «Είναι ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα μου, καθώς μου δίνεται η δυνατότητα να είμαι μέλος μιας ομάδας Γ’ Εθνικής. Εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και εύχομαι να μου δοθεί η ευκαιρία και εγώ θα προσπαθήσω να την αρπάξω από τα μαλλιά και να στηρίξω την ομάδα που μου δείχνει εμπιστοσύνη. Να ευχηθώ σε όλους καλή σεζόν και ο Παλληνιακός να πετύχει τους στόχους του».
Αλέξανδρε σε καλωσορίζουμε στον Παλληνιακό και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία!