Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωση διευκρίνιση από ”santa fans”

Published

on

Νέα διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Αγ.Παρασκευής σε ότι αφορά την ανακοίνωση του ΔΣ της ομάδας για την φιλοξενία στον αγώνα με το Ηράκλειο.

Σύνδεσμός φιλάθλων Αγίας Παρασκευής ”SANTA FANS” ,

Προχωράμε στην ανακοίνωση αυτή για να διευκρινιστούν κάποια πράγματα.

1.Πολυ σωστά το ΔΣ της ομάδας μας στην ανακοινωσή του λεει οτι ουδεμία σχέση εχει με την ανάκοινωση των φιλάθλων.Και λέμε πολυ σωστά γιατι και δεν γνώριζε τίποτα η διοίκηση του Συλλόγου για την ανακοινωσή μας και ουδεμία σχέση εχει η ανάκοινωση των φιλάθλων με την διοίκηση της ομάδας και πιστεύουμε οτι το ίδιο ισχύει σε όλες τις ομάδες.

2.Στην ανακοινώση μας δεν αναφερόμασταν σε όλη την ομάδα του Ηρακλείου αλλά σε λίγους φιλάθλους που η συμπεριφορά τους δεν ήταν η πρέπουσα και φυσικά αναγνωρίζουμε την ”άριστη” φιλοξενία στο πρώτο γύρο και θεωρούμε το γεγονός της Κυριακής ένα ατυχές περιστατικό.Φυσικά το ίδιο ισχύει και για όλες τις ομάδες που επισκέπτονται το γηπεδό μας και πίστεύουμε οτι το έχουμε αποδείξει.

3.Εμείς οι φίλαθλοι της Αγίας Παρασκευής δεν έχουμε προκαλέσει ποτέ το παραμικρό επεισοδίο είτε σε εντός είτε σε εκτός έδρας αγώνα και καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας απο όποιον και αν προκαλείται.

Με εκτίμηση

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αγίας Παρασκευής ”SANTA FANS”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply