Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωση-καταγγελία από την Κηφισιά 2010

Published

on

Από την ομάδα της Κηφισιάς 2010 λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση….

Κηφισιά 2010 – Ανακοίνωση :
“Ο Σεβασμος ανηκει σε αυτούς που τον αξίζουν ,όχι σε αυτούς που τον απαιτούν ”
Ο κάθε σύλλογος και το κάθε σωματείο έχει τη δική του ιστορία και διαδρομή ,εσείς κύριοι στο σημερινό παιχνίδι που δίκαια κερδίσατε εντός των ποδοσφαιρικών γραμμών ,δεν σεβαστηκατε τίποτα και κανέναν .
Συγκεκριμένα κατά την επίτευξη του 2ου τέρματος της ομάδας Δάφνη Αθηνών(να σημειωθεί πως η φάση ξεκιναει και ελέγχεται για καταφανεστατο οφσάιντ το οποίο δεν καταλογίζει ο επόπτης κ.Συψας ,ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας με τον αριθμό 10 ,κατά τους πανηγυρισμούς ήρθε μπροστά στο πάγκο της ομάδας μας και επιδεικτικά μπροστά σε όλους ,έδειξε τα γεννητικά του όργανα ,το οποίο προφανεστατα δεν έγινε αντιληπτό απ’ το διαιτητή κ.Παπαδοπουλο.
Στη συνέχεια ο ίδιος ποδοσφαιριστής ,μετά από μαρκάρισμα ποδοσφαιριστή μας ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα ,αποβολή ,σήκωσε ξανά το χέρι του επιδεικτικά και χαιρετούσε προς το πάγκο της ομάδας μας ,λέγοντας “γεια σας ,γεια σας …” ,πράγμα το οποίο ,κατά έναν περίεργο τρόπο ,δεν έγινε ξανά αντιληπτό από κανέναν απ’ το διαιτητικό τρίο .
Όλα αυτά διαδραματίστηκαν μπροστά απ’ τους δυο πάγκους και τον παρατηρητή του παιχνιδιού και η απάντηση στις διαμαρτυρίες μας προς τους εκπροσώπους της ομάδας Δάφνη Αθηνων ήταν … “και τι να τον κάνουμε .. να τον δειρουμε;;!!…”ΟΧΙ κύριοι να μη τον δειρετε ,να τον διδάξετε ήθος ,σεβασμο και ποδοσφαιρική παιδεία !
Προφανώς και δεν περιμέναμε κάτι παραπάνω από ένα σωματείο,το οποίο παρεμπιπτόντως στις φορμες της ομάδας αναγραφόταν το όνομα του ιστορικού Απόλλων Αθηνών ,ΕΝ ΕΤΕΙ 2021 ,ως γηπεδούχος ομάδα δε καταδεχθηκε να προσφέρει στην ομάδα μας ,έστω κ ένα μπουκαλάκι ΝΕΡΟ !!!!!
Τέτοιες καταστάσεις και συμπεριφορές κύριοι δε βοηθάνε το ποδόσφαιρο και την ευγενή άμιλλα που το αντιπροσωπεύει !!!
Α.Σ. Κηφισιά 2010