Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ανανέωση  στον Πολυκράτη

Published

on

Στο Άλσος του Ταύρου που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Χαμοστέρνας συνεχίζεται η προετοιμασία του Πολυκράτη.

Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας παραμένει και φέτος ο Αχιλλέας Χαλκιόπουλος  από την προσφορά του οποίου είναι ικανοποιημένοι οι υπεύθυνοι του  συλλόγου.

Στον Πολυκράτη γίνεται φέτος ανανέωση του έμψυχου υλικού και η ομάδα θα στηριχθεί σε νέα παιδιά .

Έμειναν ελεύθεροι έμπειροι  παίκτες με τεράστια προσφορά στην ομάδα , όπως είναι ο Νίκος Νικολάου, ο Φώτης Πολίτης ο Κοσμάς Κάραλης ενώ ο Νίκος Μενάγιας πήρε μεταγραφή για την ΑΕ Αίγινας , αφού μετακόμισε επαγγελματικά  στο νησί.

*Μέχρι τώρα στις μεταγραφές αποκτήθηκε μόνο ένας ποδοσφαιριστής . Είναι ο 20χρονος επιθετικός Πέτρος Λιβάνιος  που αγωνιζόταν στους Λέοντες Καμινίων.

Αναμένεται να γίνουν όμως 5-6 ακόμα προσθήκες μέσα στις επόμενες μέρες που θα ενισχύσουν την ομάδα.

*Το γήπεδο Μοσχάτου θα δηλώσει  έδρα ο Πολυκράτης για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

 

stoplekto

Νέα διοίκηση στον Αργοναύτη

Published

on

Ο «Αργοναύτης» αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του Πειραιά. Από τις τάξεις του έχουν περάσει θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο πολυνίκης Θανάσης Μπέμπης και ο ιστορικός αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας Ανδρέας Μουράτης, ενώ μάλιστα έχει αναδείξει έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που πέρασαν ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα, τον σπουδαίο Γιώργο Δεληκάρη. Ωστόσο, η συνέχεια εδώ και πολλά χρόνια δεν υπήρξε ανάλογη με αποτέλεσμα τις τελευταίες βδομάδες να κρίνεται η επιβίωση του συλλόγου.

Μπροστά στην απειλή ενός ενδεχόμενου αφανισμού, μαζευτήκαμε όσοι νιώθουμε την υποχρέωση να τιμήσουμε την 95χρονη ιστορία του «Αργοναύτη» αλλά και το πνεύμα της γειτονιάς που εκπροσωπεί σχεδόν έναν αιώνα. Ορμώμενοι από την ευαισθησία που έχουμε για την ομάδα και με πυξίδα το πνεύμα της κοινότητας ενώθηκαμε σε αυτήν την προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια του συλλόγου. Το μέλλον της ομάδας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Κανείς δεν είναι πιο σημαντικός από το σύνολο και η έξοδος από την κρίση θα έρθει μέσα από σκληρή δουλειά και συναίνεση.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν δυνατό και υγιή οργανισμό που θα εξελιχθεί σε ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας. Φιλοδοξούμε ο «Αργοναύτης» στα επόμενα χρόνια να γίνει πυλώνας στήριξης της ευρύτερης γειτονιάς της Πειραϊκής χερσονήσου και ένα σωματείο που θα υπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου κάθε οικογένεια θα αισθάνεται ευπρόσδεκτη να συμμετέχει στις χαρές και τα οφέλη του αθλητισμού.

Αλλά πέρα από τον αθλητισμό, όραμά μας είναι η προσπάθεια αυτή να αναδείξει ένα διαφορετικό μοντέλο ομάδας και να αποτελέσει παράδειγμα του τι μπορούν να πετύχουν οι άνθρωποι όταν είναι ενωμένοι και δουλεύουν για το γενικότερο καλό.

Πρόεδρος: Ελευθέριος Φραγκίσκος

Αντιπρόεδρος Α’: Ιωάννης Στεφάνου

Αντιπρόεδρος Β’: Μηνάς Περάματζης

Γενικός Γραμματέας / Ταμίας: Ηλίας Παπαδόπουλος

Ειδικός Γραμματέας: Ζαχαρίας Μιχαλόπουλος

Γενικός Αρχηγός Α’: Γιώργος Καλαφατάς

Γενικός Αρχηγός Β’: Φώτης Μενούχος

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Γιώργος Τράπαλης

Μέλη: Ευστάθιος Συρίγος, Ιωάννης Δήμας, Μιχάλης Κουτσογιαννάκης, Νότα Σοφίου

Αναπληρωματικό μέλος: Σταύρος Σκάρος

Continue Reading

stoplekto

Ο Β. Ρέντζος  προπονητής στον Αργοναύτη !!!

Published

on

Ο Βαγγέλη Ρέντζος είναι ο νέος τεχνικός του Αργοναύτη . . Η διοίκηση του Χατζηκυριακιώτικου συλλόγου ήλθε σε συμφωνία με τον ικανότατο προπονητή που πιάνει από σήμερα δουλειά .

Ο κ. Ρέντζος υποσχέθηκε ότι θα ενισχύσει την ομάδα με παίκτες ώστε  ο Αργοναύτης να  βρει τον δρόμο του. Στόχος είναι η σωτηρία του συλλόγου και να αποφύγει τις περιπέτειες..

Continue Reading

LIKE