Connect with us

stoplekto

Αντικαταστάσεις Βοηθών Διαιτητών

Published

on

 Στους παρακάτω αγώνες  υπάρχουν αντικαταστάσεις βοηθών διαιτητών ως εξής:

1. Στον Σαββατιάτικο αγώνα της Γ΄ Κατηγορίας Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- Α.Σ. ΚΩΦΩΝ αντί του β. διαιτητή Λεκαράκου Χρ. (κώλυμα  εργασίας), η Ε/Δ όρισε τον β΄ διαιτητή Ράπτη Θ.

2. Στον Κυριακάτικο αγώνα της Α΄ Κατηγορίας: ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ αντί του β. διαιτητή Φαγκρίδα Α. (κώλυμα  εργασίας), η Ε/Δ όρισε  τον β΄ διαιτητή Λεκαράκο Ν.

3. Στον Κυριακάτικο αγώνα της Β΄ Κατηγορίας: ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ αντί του β. διαιτητή Φαγκρίδα Α. (κώλυμα  εργασίας),  η Ε/Δ όρισε  τον β΄ διαιτητή Λεκαράκο Ν.

4. Στον Κυριακάτικο αγώνα της Β΄ Κατηγορίας: ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ  αντί της β. διαιτητή Βογιατζιδάκη Χ. ( κώλυμα  εργασίας),  η Ε/Δ όρισε  τον β΄ διαιτητή Γιανναράκη Ι.

5. Στον Κυριακάτικο αγώνα της Β΄ Κατηγορίας: ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ –  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  αντί της β. διαιτητή Βογιατζιδάκη Χ. ( κώλυμα  εργασίας),  η Ε/Δ όρισε  τον β΄ διαιτητή  Αντωνόπουλο Στ.

6. Στον Κυριακάτικο αγώνα της Γ΄ Κατηγορίας: ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ – ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ  αντί του β. διαιτητή Ευαγγελίδη Κ. (κώλυμα  εργασίας),  η Ε/Δ όρισε  τον β΄ διαιτητή  Λεκαράκο Χρ.

stoplekto

Τον αρχισκόρερ Λ. Μάκρα ο Πανελευσινιακός

Published

on

Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός, καθώς απέκτησε τον χαρισματικό σέντερ φορ Λευτέρη Μάκρα, που τα τελευταία χρόνια αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με τη Ζωφριά. Ο δεινός γκολτζής είχε πολλές προτάσεις τις τελευταίες μέρες από εξίσου μεγάλες ομάδες και τελικά έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Ελευσίνας.

Έτσι οι «σταχυοφόροι» ενίσχυσαν με τον καλύτερο τρόπο την γραμμή κρούσης τους, σε μια χρονιά που επιδιώκουν να πρωταγωνιστήσουν και πάλι.

Continue Reading

stoplekto

Διοίκηση πολλών… «ρίχτερ» στον Αστέρα Μαγούλας

Published

on

Ο χθεσινός εγκέλαδος στη Μαγούλα, έφερε και τη νέα διοίκηση της ομάδας της πόλης αργά το βράδυ.

Νέα σελίδα λοιπόν στην ιστορία του Αστέρα Μαγούλας, καθώς μετά τις χθεσινές εκλογές εξέλεξε νέα ισχυρή διοίκηση με νέο Πρόεδρο έναν παλιό γνώριμο του σωματείου, τον Δημήτρη Σερεμέτη.

 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το σωματείο και η σύνθεση του νέου ΔΣ:

«Σε εκτέλεση διαδικασιών που ορίζει το καταστατικό και αφορά τις Αρχαιρεσίες του Αθλητικού μας σωματείου, αναδείχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο όπου αναλαμβάνει την ευθύνη για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο αέρας της ανανέωσης στα πρόσωπα του ΔΣ είναι εμφανής. Παραλαμβάνουμε κατά γενική ομολογία, ένα νοικοκυρεμένο, οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο σε όλα τα επίπεδα σωματείο από το απερχόμενο ΔΣ, τα οποία δούλεψαν σκληρά και στοχευμένα κατά τη θητεία τους γι’ αυτό. Η ανδρική ομάδα δε, αγωνίζεται σε μια πλήρως ανταγωνιστική κατηγόρια της Ε.Π.Σ.Δ.Α.
Αναλυτικά το ΔΣ απαρτίζετε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτριος Ι. Σερεμέτης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Δημήτριος Ν. Σερεμέτης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Ανέστης Ψωμιάδης
ΤΑΜΙΑΣ : Ιωάννης Α. Ρόκας
ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ : Δημοσθένης Θ. Ρόκας
ΓΕΝ. ΕΦΟΡΟΣ : Μιχαήλ Χατζησίμος
ΥΠ. ΔΗΜΟΣ. ΣΧΕΣΕΩΝ : Στέλλα Κάβουρα
ΕΦΟΡΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ : Ιωάννης Ν. Τρυπιτσίδης
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ : Παναγιώτης Μίχας
ΜΕΛΗ : Σοφία Στάμου και Ρούλα Κωνσταντίνου

Εκπρόσωπος στην Ε.Π.Σ.Δ.Α. εκλέχθηκε ο Μέγας Καραμπίνης

Τα μέλη του ΔΣ βασιζόμενα στην περσινή πορεία της ομάδος, όπου τα αποτελέσματα αξιολογούνται ανάλογα και ως συμπεράσματα πλέον, θα αποτελέσουν το «εναρκτήριο λάκτισμα» για το μέλλον του σωματείου. Τα συμπεράσματα αυτά θα αναλυθούν λεπτομερώς και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι ανάλογες συναντήσεις για την διάρθρωση της ομάδας στον αγωνιστικό τομέα και όχι μόνο.
Αποφασίστηκαν ήδη οι στοχευμένες κινήσεις βελτιωτικού χαρακτήρα στους τομείς που απαιτούνται και είμαστε πεπεισμένοι ότι φέρουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Η «συνταγή» είναι δοκιμασμένη ….. Βασιζόμαστε Πάντα στα φυτώρια του συλλόγου, όπου η δουλειά που γίνετε εκεί, εδώ και πολλά χρόνια είναι πλέον αναγνωρισμένη.
Μαγούλα 19 Ιουλ 2019″.

Continue Reading

LIKE

error: Content is protected !!