Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Κορυδαλλός- Νέοι Δραπετσώνας 3-2  

Published

on

Επιστροφή στις νίκες για τον  ΑΟ Κορυδαλλό  που κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος του σκορ και να επικρατήσει τελικά με 3-2 των Νέων Δραπετσώνας που γνώρισαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Οι Κορυδαλλιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Τσούλο στο 15’ , αλλά οι φιλοξενούμενοι αφού ισοφάρισαν στο 35’ με τον Φίτσο  πήραν το προβάδισμα στο 57’ με τον Γιώργο . Όμως άμεση  ήταν η αντίδραση των γηπεδούχων . Στο 58’ ο Τσίνα ισοφάρισε σε 2-2 και λίγο αργότερα ( 65’) ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το τρίτο γκολ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

*Πριν από τον αγώνα ο ηγέτης των Νέων Δραπετσώνας Βασίλης Ταουξής τίμησε τον προπονητή του ΑΟ Κορυδαλλού  Μανώλη Πράσινο για τα τέσσερα χρόνια προσφοράς του στον Δραπετσωνίτικο σύλλογο. 

Διαιτήτευσε ο Αλατσάκης

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κουλούρης, Κουλουμπαρίτσης( 90’ Καραντινός Α.) Τσούλος ( 59’ Νικολούζος) Δημητροκάλης , Κουϊμτζίδης, Καραντινός Ε.( 90’ Καραμπατάκης) Χαραλάμπους, Κρανίδης, Βοζίκης, Τσίνα, Κουφόπουλος( 79’ Κουγιουμτζόγλου).

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ : Ζερβάκος, Κυριακάκης, Γιακασίκογλου, Φίτσο, Ικόνομη,( 46΄’ Μούτσα) Κούλιας( 46’ Παπαγεωργίου) Γιώργο( 70’ Καραμάνης) Καραγιάννης( 46’ Μπάρκα) Μπεκιράι, Οστά Χασάν, Τσελέπης).