Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Απέδρασε από Αφίδνες ο Παμπαιανικός

Published

on

Σπουδαία νίκη στις Αφίδνες πέτυχε ο Παμπαιανικός, επικρατώντας 2-0 του τοπικού Αφιδναϊκού. Το συγκρότημα του Ηλία Τριανταφύλλου συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και παίζοντας ουσιαστικά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πήρε τους τρεις βαθμούς.

Ο Αφιδναικός προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, αλλά στη συνέχεια περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Στο 7΄ ο Μίχας έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Ομουρίδης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 13΄ μετά από κόρνερ του Γάγγα ο Ι. Νικολάου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Με την πάροδο του χρόνου η τριάδα των Γκόμπλια, Λαλαούνη, και Παπασωτηρίου, κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου και αφού έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία τους, άρχισαν να δημιουργούν και επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του Μορφονιού.

Στο 32΄ σουτ του Γιαμά έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 37΄ έγινε το 0-1, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Selvija, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Παπασωτηρίου, που έστρωσε τη μπάλα στον επερχόμενο Γκόμπλια, ο οποίος με ένα ασύλληπτο σουτ από τα 40 μέτρα την έστειλε στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Μορφονιού. Στο 40΄ σουτ του Τσιγάρα μπλόκαρε με δυσκολία ο Μορφονιός. στο 43΄ ο Selvija πέρασε τρεις αντιπάλους του, ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ι. Γιώτη, με τον διαιτητή να δείχνει το πέναλτι και τους παίκτες του Αφιδναικού να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Παπασωτηρίου και σημείωσε το 0-2 Στο 63΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη για διαμαρτυρία ο Δήμας και ο Παμπαιανικός θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ, αλλά ο Μορφονιός ήταν ο φύλακας άγγελος της εστίας του Αφιδναικού και σταμάτησε τα σουτ των Λαγού, Τσιγάρα και Selvija.

Στο 89΄ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Ζουβερέλης για βίαιο χτύπημα στον Γκόμπλια.

Διαιτητές: Χρ. Παπαδιώτης– Βασ. Τσαφόλιας, Νικ. Χριστόπουλος.

ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ (Πάντος) Μορφονιός, Δήμας, I. Γιώτης, Π. Νικολάου (70΄ Τάτσης), Klisi(56΄ Τσαλίδης), Ζουβερέλης, Γάγγας, Ali, Α. Γιώτης, Ι. Νικολάου, Μίχας.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κατσίμπρας(46΄ Πήττας), Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Selvija, Μπρέγιαννης, Γιαμάς(77΄Λαγός), Τσιγάρας(87΄Λόκου), Λαλαούνης.

Γ.Π

afidnaikos pampaianikos3 afidnaikos pampaianikos2