Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Απίστευτη ματσάρα στο Αστέρας Εξαρχείων- ΑΕ Περιστερίου 3-3

Published

on

Σε ένα φοβερό ματς με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, Αστέρας Εξαρχείων και ΑΕ Περιστερίου ήρθαν ισόπαλοι με το χορταστικό 3-3.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παπανικολάου που έκανε χατ-τρικ, αλλά  στάθηκαν πολύ άτυχοι, αφού είχαν τέσσερα (!!!!) δοκάρια, και έχουν πλέον 5 βαθμούς, ενώ η ΑΕ Περιστερίου έχει 4 βαθμούς.

Ο Αστέρας προηγήθηκε 1-0 με πέναλτι στο 27’ που εκτέλεσε ο Παπανικολάου, αλλά  οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Παρλακίδη στο 30’. Στο 42’ και πάλι ο Παπανικολάου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Αστέρα κάνοντας το 2-1, αλλά με τη σέντρα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Χαλικιά. Οι γηπεδούχοι στο 49΄ είχαν δοκάρι με τον Φασσέα, ενώ την ίδια κατάληξη είχε  στο 56’ η προσπάθεια του  Τόσκα. Στο 61′ ο Χαλικιάς με το 2ο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-3,  ενώ Μότσκα στο 73’ σημάδεψε και πάλι το δοκάρι, Στο 82’ ο Παπανικολάου με νέο πέναλτι πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ και έκανε το 3-3. Το κεεσέντο των δοκαριών για τον Αστέρα ολοκληρώθηκε στο 89′ με την προσπάθεια του Στούμπου.

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ: Φραγκουλόπουλος, Καράμπαλης, Φιλιππόπουλος (80’ Μποσνιάκου), Γιούρκεβιτς, Φασσέας (58’ Λένγκου), Καρδαμίτσης (46’ Καραγκούνης), Στούμπος, Τουμαζάτος (62’ Κωνσταντόπουλος), Παπανικολάου, Μότσκα, Τόσκα.

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Νικολόπουλος, Λαγγουράνης, Νίκας, Καράπαπας, Σοϊλές, Σμυρνιώτης, Στρέμπας (82’ Γουναρίδης Ν.), Παρλακίδης, Χαλικιάς (90’ Γουναρίδης Δ.), Ξούρας (57’ Ζαχαριάς), Αντωνουσάκης (82’ Καππάτος).