Connect with us

stoplekto

Αστέρας Εξαρχείων από… ατσάλι!

Published

on

Αρκετά σκληρός για να πεθάνει είναι ο Αστέρας Εξαρχείων, ο οποίος πέτυχε την μεγάλη ανατροπή και πανηγύρισε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη 2-1 ενάντια στους Αμπελοκήπους. Κάπως έτσι, έφτασε τους 22 βαθμούς στην ενδέκατη θέση συνεχίζοντας τον μαραθώνιο της παραμονής. Από την άλλη πλευρά, οι ‘λαχανί’ έμειναν στην 13η αριθμώντας 20 πόντους και καλούνται να ανέβουν έναν… ‘Γολγοθά’.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν άσφαιρο, αλλά το δεύτερο πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Αρχικά στο 51′, ο αμαρκάριστος Παπαδόπουλος με κεφαλιά από κόρνερ έδωσε το προβάδισμα τους φιλοξενούμενους. Όμως στο 60′, ο Πρωτόπαπας χάρις την ατομική του ενέργεια ισοφάρισε και στο 70′ ο Χάσκας κέρδισε πέναλτι. Ο Μουζάι ήταν ψύχραιμος και εκτέλεσε εύστοχα για να κάνει την ανατροπή. Στο 82′ παραλίγο το συγκρότημα του Γιώργου Μάλλη να ισοφαρίσει, όμως η προσπάθεια του Μάργα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ψύλλιας είδε δικαιολογημένα την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σύψα για μαρκάρισμα, αλλά ο Αστέρας άντεξε παίρνοντας το τρίποντο-χρυσάφι.

Διαιτητές: Σύψας Ι., Σταυρόπουλος Γ., Γούναρης Π.

Αστέρας (Δημήτρης Μπρούσαλης): Λευτάκης, Μαρινέλλης, Ψύλλιας, Μουζάι, Μοσχόπουλος, Κρόκος, Χάσκας, Κρομμύδας (55′ Δανιήλ), Λέσι (55′ Ορφανός), Πούλιος (74′ Βάσκου), Πρωτόπαπας.

Αμπελόκηποι (Γιώργος Μάλλης): Ζαραβέλης, Τσέλιος (83′ Φώτου), Παναγόπουλος, Βασιλειάδης, Βιγκάνι, Κουκουμαφτσής, Κίτσος (55′ Σιμονιάν), Τοπάλης, Παπαδόπουλος, Μάργα (70′ Ανδριόπουλος), Καραμπιτιάνης.