Connect with us

Γ Εθνική

Ασταμάτητη η Κηφισιά, 2-0 την Ζάκυνθο

Published

on

Κάνοντας μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση η Κηφισιά νίκησε την Ζάκυνθο με 2-0 και πέτυχε τη 2η νίκη της σε ισάριθμα ματς στη διαδικασία των μπαράζ.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα ήταν σε όλο το ματς ανώτερη και θα μπορούσε να πετύχει πολύ περισσότερα τέρματα, αφού έχασε σωρεία ευκαιριών. Από την άλλη η Ζάκυνθος αγωνίστηκε σχεδόν αποκλειστικά με αμυντικούς προσανατολισμούς και άντεξε 60 λεπτά, αλλά φυσιολογικά υπέκυψε στην ανωτερότητα των αντιπάλων της.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά και στο 8΄η κεφαλιά του Παυλάκη πέρασε άουτ. Στο 10΄η Κηφισιά είχε διπλή ευκαιρία όταν αρχικά το σουτ του Τετέι κόντραρε σε αμυντικό και στη συνέχει ο Ποζατζίδης σούταρε πάνω στον Πατσιογιώργο. Στο 15΄η κεφαλιά του Τετέι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 30΄οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία όταν το πλασέ του Κρητικού σταμάτησε στο δοκάρι και η μπάλα γύρισε στην αγκαλιά του γκολκίπερ. Στο 34΄η κεφαλιά του Παυλάκη πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν το σουτ του Πρίτσα στο 36΄, η κεφαλιά του Κρητικού στο 40΄και το σουτ του Ποζατζίδη στο 43΄.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν το πρώτο φετινό ματς που η Κηφισιά δεν σκόραρε και δεν προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο…

Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 50΄η κεφαλιά του Τετέι πέρασε λίγο άουτ. Στη συνέχεια μέσα σε 4 λεπτά η Κηφισιά έχασε δυο τεράστιες ευκαιρίες. Αρχικά στο 51΄ο Τετέι έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Πατσιογιώργος απέκρουσε εκπληκτικά, ενώ στο 54΄ο Κρητικός βρέθηκε εντελώς μόνος απέναντι στον γκολκίπερ αλλά πλάσαρε άουτ. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 60΄όταν ο Κρητικός βρήκε τον Τετέι με ωραία μπαλιά, αυτός με έξοχη ενέργεια απέφυγε δύο αμυντικούς και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 64΄η κεφαλιά του Τετέι πέρασε άουτ, ενώ στο 65΄έγινε η φάση που ουσιαστικά καθάρισε το ματς. Ο Κρητικός έφυγε μόνος απέναντι από τον γκολκίπερ, με τον Κούνια να τον ανατρέπει και να βλέπει την απευθείας κόκκινη κάρτα. Το φάουλ εκτέλεσε ο Ζέλο που με εκπληκτικό σουτ άφησε άγαλμα τον γκολκίπερ κάνοντας το 2-0.

Στο 80΄  ο Κοντογιάννης είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία να σκοράρει, αλλά αρχικά ο Πατσιογιώργος και στη συνέχεια ο Σούρμπης σταμάτησαν τα διαδοχικά σουτ του. Στην τελευταία σημαντική στιγμή στο 82΄ο Παυλάκης με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ να ακυρώνεται ( μάλλον λανθασμένα) σαν οφσάιντ.

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΆΣ: Μιχελής, Παπαγγελής, Μκρτσιάν, Παπασάββας (84΄Μεγαρίτης), Πρίτσας (52΄λ.τ. Καμινιώτης), Ζέλο (75΄Κοντογιάννης), Παυλάκης, Γκότοβος (84΄Σπίνος), Ποζατζίδης, Κρητικός (84΄Καλλέργης), Τετέι.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πατσιογιώργος, Κολεύρης, Τζατζανάς, Καλλιβωκάς (75΄Παναγιωτόπουλος), Κούνια, Σούρμπης, Κονδύλης, Κοναγκάγια, Κακολύρης, Κάρδαρης (75΄Ντούνης), Καψάσκης Μ. (63΄Κάμερον).