Connect with us

6ος Όμιλος

Ασχημα νέα για τον Πανιώνιο: Αποσύρεται η τροπολογία για τα χρέη

Published

on

Ο Πανιώνιος περίμενε την τροπολογία για τα χρέη, όμως, αυτή φαίνεται πως αποσύρεται.

Μολονότι έχει κατατεθεί και είναι προς ψήφιση τροπολογία που μεταβιβάζει τα χρέη σε φυσικά πρόσωπα, προκύπτει ανατροπή δεδομένων που βάζει τον Πανιώνιο στην… πρίζα.

Η διάταξη που προωθήθηκε και περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο Αυγενάκη, στο οποίο βρίσκεται μεταξύ άλλων και η αναδιάρθρωση με την ενοποίηση της Super League 2-Football League, αποσύρεται μέχρι νεωτέρας με κυβερνητική απόφαση!

Τι σημαίνει αυτό για τον Πανιώνιο; Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά εντός Ιουνίου και η επικείμενη τροπολογία παραμείνει στον «πάγο», ο Ιστορικός δε θα μπορεί να αγωνιστεί στην Super League 2 ακόμα και αν πάρει την άνοδο από τη διαδικασία των μπαράζ που ξεκινούν σε λίγες ημέρες.

Βλέπετε τα χρέη προς το Δημόσιο ξεπερνούν τα 8 εκάτ. ευρώ και θα τον ακολουθούν με την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες. Και τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει έστω πρόθεση από επενδυτή να μπει και να βοηθήσει για να ανασάνει ο Πανιώνιος.

Η απόσυρση της τροπολογίας αυτόματα σήμανε συναγερμό στην Πλατεία, καθώς ο Ιστορικός χωρίς την συγκεκριμένη ρύθμιση καταδικάζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Η επόμενη κίνηση

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον Πανιώνιο θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επικοινωνία για να κλειστεί ραντεβού με υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος, ώστε η τροπολογία που ετοίμαζε ο Λευτέρης Αυγενάκης να περάσει κανονικά στη Βουλή και να ψηφιστεί.

Είναι εύκολο, έπειτα από την εξέλιξη αυτή, να αντιληφθεί κανείς πως υπάρχει ενδοκυβερνητικό ζήτημα. Κι αυτό διότι η τροπολογία με την συγκεκριμένη διάταξη όχι μόνο ήταν έτοιμη, αλλά σχεδόν «τελειωμένη».

Θα φανεί τα επόμενα 24ωρα εάν προκύψει ανατροπή στην ανατροπή και ο Πανιώνιος πάρει ανάσα και την δυνατότητα να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες απαλλαγμένος από παλιές οφειλές.

ΠΗΓΗ: MIKRILIGA.COM