Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ατλαντίδα τριών αστέρων!

Published

on

Αφήνοντας πίσω την ήττα από το Κρυονέρι, η σούπερ Ατλαντίδα έδωσε τις δικές της απαντήσεις στο ματς Κυπέλλου με τον Κεραυνό Κερατέας επικρατώντας με 3-1 εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το συγκρότημα του Γιώργου Τσούνη παρότι έπαιξε απέναντι σε μια ομάδα που συμμετέχει σε ανώτερη κατηγορία απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι δικαίως φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της Β’ ΕΠΣΑΝΑ, αφού κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Στο 7’ ο Χρυσάφης με απευθείας κόρνερ (!) έγραψε το 1-0, με τον 16χρονο (!) Στασινόπουλο που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με ωραίο σουτ στο 22’ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι που είχαν σε καλή ημέρα τον Πρίφτη μείωσαν στο 31’ με τον Λιούμη σε 2-1, με τον Καγιά στο 80’ να διαμορφώνει το τελικό 3-1 μετά από πάσα του Λάσα.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης) Φυλακτός, Πάντος, Τσιτοφώτος, Πάσσαρης, Πούλιος, Καρποντίνης, Τσαδήμας (82’ Δρυλλάκης), Στασινόπουλος (88’ Παππάς), Καγιάς (88’ Φώσκολος), Χρυσάφης, Λάσσα.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζάρας, Κρυεμάδης, Κατσίκης, Μεγαγιάνης, Μπαξεβάνης (73’ Εφραιμίδης), Πρίφτης, Σειτί, Λιούμης, Μαρόσι, Ντεντέους, Χελιώτης (39’ Φουστέρης).