Connect with us

stoplekto

Αυγενάκης – Σέβομαι το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΟ

Published

on

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΟΡΤ, ανέφερε σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΕΠΟ :

Για την ΕΠΟ και τον Θόδωρο Ζαγοράκη:

«Βάλαμε και εμείς το χεράκι μας προκειμένου να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Πάντα σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό, έγινε η πρώτη επαφή με τον κ. Ζαγοράκη και στη συνέχεια ενημερώθηκαν όλες οι μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις και είδα ότι μπορούσε να δημιουργηθεί μια σύγκλιση στο πρόσωπό του.

Αυτό που όμως δεν έγινε και στενοχωρήθηκα γι’ αυτό όπως και πολύς υγιής αθλητικός κόσμος είναι ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές μας καταψηφίστηκαν ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να υπάρξει μια ωραία σύνθεση, με έναν Ζαγοράκη ενωτικό στο τιμόνι της ΕΠΟ, με 5 κορυφαίους διεθνείς στη διοίκηση άλλους τόσους που θα είναι εκπρόσωποι των τοπικών Ενώσεων.

Eδώ υπάρχει ευθύνη των εκλεκτόρων γιατί όταν στήνεται η κάλπη, όλη η δύναμη είναι στον εκλέκτορα. Και εκείνη την ώρα έρχεσαι αντιμέτωπος με το αποτέλεσμα της κάλπης. Λυπάμαι, δεν με βρίσκει σύμφωνο γιατί θεωρώ ότι θα ήταν πιο χρήσιμο για τα ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως από εκεί και πέρα, όμως σέβομαι το αποτέλεσμα των εκλογών και θα προσπαθήσω να συνεργαστώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για την Ολιστική Μελέτη:

«Είναι ο οδηγός μας! Έχει εκπονηθεί με την συνεργασία FIFA και UEFA με τον Πρωθυπουργό. Η Ολιστική Μελέτη είναι το ‘’σύνταγμα’’ για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε ό,τι αφορά την Πολιτεία, ξεκαθαρίζω ότι με το νομοσχέδιο που έχουμε στη Βουλή και μένει να ξεκινήσει η συζήτηση του, εμείς υλοποιούμε το… 101% όσων περιλαμβάνει η Ολιστική Μελέτη. Μένει να πράξει το ίδιο άμεσα, τόσο η ΕΠΟ όσο και η UEFA και η FIFA».