Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Αύριο η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑ

Published

on

Αύριο Τετάρτη 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑ, στην οποία τα σωματεία-μέλη της Ενωσης θα κληθούν να εγκρίνουν τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης, αλλά και να εκλέξουν το νέο ΔΣ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην 1η Παιδική Χαρά του Δήμου Περιστερίου και πιο συγκεκριμένα στο Καφέ- Ρεστοράν NINE, έναν πραγματικά εξαιρετικό χώρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η προγραμματισμένη ώρα έναρξης είναι στις 15:00, αλλά σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί στις 16:00.

Δικαίωμα ψήφου έχουν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία 115 σωματεία τα οποία έχουν ολοκληρώσει έγκαιρα τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος θα είναι ο Παναγιώτης Δημητρίου, ενώ τα υπόλοιπα 14 μέλη του ΔΣ θα εκλεγούν ανάμεσα σε 17 υποψήφιους. Κάθε σωματείο- μέλος μέσω του πληρεξουσίου του έχει δικαίωμα να βάλει μέχρι 10 σταυρούς, ενώ έχει δικαίωμα μέχρι δύο σταυρούς στους υποψήφιους της εξελεγκτικής επιτροπής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Δημητρίου έχει ήδη εκλεγεί πέντε φορές σαν πρόεδρος της μεγαλύτερης Ενωσης της χώρας, δείγμα της τεράστιας προσφοράς του στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο, σε συνεργασία πάντα με τους συνεργάτες του, και απόλυτα δικαιολογημένα έχει κερδίσει την εκτίμηση των σωματείων της Αθήνας.

Μαζί με τον Παναγιώτη Δημητρίου, από τους τωρινούς υποψήφιους, από την πρώτη του θητεία είναι οι Αγγελος Νικόπουλος και Γαβρήλος Παπαδόπουλος.

Η ιστοσελίδα μας stoplekto.gr θα βρίσκεται φυσικά εκεί και θα σας μεταφέρει κάθε λεπτομέρεια της Γενικής Συνέλευσης.