Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βουλτσίδης: “Ήρθα σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Αθήνας”

Published

on

Οι προηγούμενες σεζόν συνοδεύτηκαν από σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα του Φωστήρα Ηλιούπολης.

Ο λόγος για τον Γιώργο Βουλτσίδη που… μετακόμισε φέτος από τα νότια προάστια στα βόρεια για χατίρι του Χολαργού.

Ο ικανότατος άσος πείσθηκε για το project του παρουσίασε η διοίκηση του συλλόγου και δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί στη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται η καριέρα του.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Γιατί επέλεξες τον Χολαργό;

Επέλεξα τον Χολαργό γιατί είναι μια ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες..είναι από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες της κατηγορίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα του Χολαργου γιατί η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικα πλαίσια.

-Πως κρίνεις τη νέα σεζόν;

Η νέα σεζόν θεωρώ πως είναι ένα στοίχημα για μας φέτος καθώς είμαστε μια καινούργια ομάδα σε σχέση με τη περσινή χρόνια καθώς αποχώρησαν πολλοί παίκτες.. Θα είναι μια δύσκολη σεζόν καθώς θεωρώ πως οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί κατά πολύ σε σχέση με τις παλιότερες χρονιές.

-Τι θα πρέπει να κάνετε για να πετύχετε το στόχο σας;

Εμείς θα δουλεύουμε μέρα με τη μέρα στις προπονήσεις με τον κοουτς Κουσανα που προσωπικά εμπιστεύομαι και κρίνω πολύ σαν άνθρωπο και είναι κι ένας από τους λόγους που ήρθα στην ομάδα.

-Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ και να σκοράρω όσες περισσότερες φορές γίνεται στα αντίπαλα δίχτυα προκειμένου η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.