Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Βόλτα» για το Περιστέρι στην Πετρούπολη

Published

on

Εύκολο απόγευμα για το Περιστέρι που επικράτησε 4-0 της Ειρήνης στο ‘Γρηγορίου’. Οι ‘ροσσονέρι’ έχοντας αρκετά νέα παιδιά στην σύνθεση τους έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στο τρίποντο τους. Κάπως έτσι, ο Όμιλος αγκάλιασε την δεύτερη θέση αριθμώντας, πλέον, 51 βαθμούς έναντι 44 των Φωστήρα Ηλ. και Μικρασιατικού. Από την άλλη πλευρά, το σύνολο της Πετρούπολης μετρά πέντε πόντους στην τελευταία και περιμένει το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να χτιστεί από την αρχή για την Β’ ΕΠΣΑ.

Το σκορ άνοιξε στο 15′ ο Χέλμης με ωραίο σουτ και ένα λεπτό πριν το ημίχρονο ο Ψαράκης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Κρούτη. Το 3-0 πραγματοποιήθηκε στο 86′ χάρις τον Κούτρη και το τελικό 4-0 από τον Θάνο Μπούζα που αξιοποίησε από κοντά την όμορφη μεταβίβαση του Κρούτη. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια στο 18′ και το 82′ έπειτα από κεφαλιά του Μπούσκου και σουτ του Χέλμη αντίστοιχα. Μελανά σημεία του αγώνα, ο τραυματισμός του Γκολφινόπουλου στο 44′ (πήγε στο νοσοκομείο, βαρύ διάστρεμμα η διάγνωση) και η αποβολή του Κτιστάκη με απευθείας κόκκινη μετά το 3-0 επειδή εξύβρισε τα Θεία.

Διαιτητές: Αλάμπεης Γ., Καδδάς Π., Ρέντζελος Θ.

Ειρήνη (Θανάσης Ψύλλιας): Παπαδόπουλος Γ., Δαρδαμάνης (46′ λ.τρ. Παρασκευόπουλος), Τσώνης, Ασφής, Δούμας, Πουμπουρίδης, Μπίτζας, Κατσίπης, Σπυρόπουλος, Λαμπράκος Χ., Λαμπράκος Β. (67′ Κτιστάκης).

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Φανουργιάκης, Αννιτσάκης, Βενέτης, Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Γκολφινόπουλος (46′ λ.τρ. Κούτρης), Κρούτη, Ψαράκης (70′ Μπούζας Θ.), Χέλμης, Λιαγκόζης (62′ Ντα Κόστα).