Connect with us

stoplekto

Γιόρτασε την άνοδο ο Περαμαϊκός. Ραντεβού με την ιστορία του…

Published

on

Την  άνοδο του στη Β’ Κατηγορία  γιόρτασε ο Περαμαϊκός το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο. Για να κυριολεκτήσουμε ο ιστορικός σύλλογος ουσιαστικά  πανηγύρισε την αναγέννηση του με στόχο την επιστροφή του και πάλι στους μεγάλους του Πειραϊκού ποδοσφαίρου .

Σε μια ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα  έγινε αγώνα  ανάμεσα στη σημερινή ομάδα του Περαμαικού με παλαίμαχους του συλλόγου. Οι τελευταίοι επικράτησαν με 3-2 χάρη σε δυο τέρματα του Μαρδά και ένα του Μπαρέλη . Τα γκολ της τωρινής ομάδας πέτυχαν οι Παρίσης και Παπαμιχαήλ..

Στη συνέχεια απονεμήθηκε κύπελλο στην ομάδα του Περαμαϊκού για την άνοδο του ενώ η διοίκηση του συλλόγου απένειμε τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Αντωνίου που άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο την Μεγάλη Παρασκευή,  καθώς και στον Στέργιο Καραγιάννη για την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο . Ο έμπειρος  άσος «κρέμασε  τα παπούτσια » του φέτος αφού συμπλήρωσε το 40ο έτος της ηλικίας του..

Ακολούθησε πλούσιος μπουφές για όλους τους προσκεκλημένους.

Ο Περαμαϊκός είναι σίγουρο ότι βρίσκει τον δρόμο του. Αρκεί ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια που γίνεται και να επιστρέψει κοντά στην ομάδα…