Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γκούμας αντί Παπαπαναγιώτου στους Λύκους Χαϊδαρίου

Published

on

Αλλαγή είχαμε στην τεχνική ηγεσία των Λύκων Χαϊδαρίου, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Β΄ Αθήνας, καθώς χώρισαν οι δρόμοι με τον Σταύρο Παπαπαναγιώτου (φώτο δεξιά) και νέος τεχνικός είναι ο Βασίλης Γκούμας (φώτο αριστερά).
Η εξέλιξη σημειώθηκε πριν λίγο χρονικό διάστημα.
Ο Σταύρος Παπαπαναγιώτου είχε αναλάβει του Λύκους Χαϊδαρίου το καλοκαίρι του 2019, και συνολικά σε αυτά τα 2,5 χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, την κοουτσάρισε σε 40 ματς πρωταθλήματος (13 νίκες, 11 ισοπαλίες, 16 ήττες), ενώ κατά την φετινή περίοδο 2021-2022 που διανύουμε, την παρέδωσε – έως την διακοπή της διοργάνωσης για τις εορτές – στην 3η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, έχοντας 5 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες, ένα (1) ρεπό και τέρματα 15-8.
Ο νέος τεχνικός Βασίλης Γκούμας, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, μετείχε ως μέλος προπονητικών τιμ, σε Ακράτητο, Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, αλλά και στις υποδομές της ΠΑΕ Ατρόμητος, του Κένταυρου Βριλησσίων, του Α.Ο. Χαϊδαρίου, των Λύκων Χαϊδαρίου, ενώ κατά το ξεκίνημα της σεζόν ήταν άμεσος συνεργάτης του Λευτέρη Αλεξάκη και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στο ανδρικό τμήμα του Ήφαιστου Περιστερίου.

ΠΗΓΗ: Ipolimas.gr