Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Γ. Ιωακειμίδης – Νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο «Σταύρος Μελισσουργός»

Published

on

Με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης ενημέρωσε για την πορεία των έργων στο γήπεδο του Ρέντη «Σταύρος Μελισσουργός». Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

Άλλο ένα γήπεδο της πόλης αναβαθμίζεται και αποκτά αγωνιστικό χώρο επαγγελματικών προδιαγραφών, που θα επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται με ασφάλεια και να προσφέρουν καλύτερο θέαμα.
Το γήπεδο «Σταύρος Μελισσουργός» στο Ρέντη, φιλοξενεί τους αγώνες πολλών τοπικών σωματείων και είναι ο χώρος προπόνησης των παιδικών τμημάτων της «Νίκης Ρέντη» και άλλων ομάδων.
Ο αγωνιστικός χώρος ήταν παλιός και ταλαιπωρημένος, γι’ αυτό αποφασίσαμε την ολική ανακατασκευή του με την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι €350.000 και δε θα αργήσει να ολοκληρωθεί και να είναι όλα όπως πρέπει από τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Τα βήματα που κάνουμε για την αναβάθμιση των χώρων αθλητισμού της πόλης, είναι σχεδιασμένα και σταθερά, ώστε ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες που υπάρχουν, να γίνουν τα απαραίτητα έργα που επί χρόνια καθυστερούσαν. Θυμίζουμε ότι ειδικά για τα γήπεδα ποδοσφαίρου, νέους αγωνιστικούς χώρους έχουν αποκτήσει το γήπεδο της Νίκαιας, το «Παντελής Νικολαΐδης», ενώ κοντά σε αυτό κατασκευάσαμε και το καινούριο γήπεδο 8Χ8 προδιαγραφών FIFA. Τέλος, για το γήπεδο της Νεάπολης στο οποίο κάναμε πριν λίγα χρόνια εκτεταμένες επισκευές του αγωνιστικού χώρου, το επόμενο διάστημα ξεκινάμε την τοποθέτηση κορυφαίων προδιαγραφών υβριδικού χλοοτάπητα (προϋπολογισμός €670.000).
Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώνονται οι νέοι τάπητες στο σύνολο των γηπέδων ποδοσφαίρου του Δήμου μας.