Connect with us

stoplekto

Γ. Καλαϊτζής: “Αποχωρώ πικραμένος…”

Published

on

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Κερατσινίου έκανε γνωστή με επιστολή που απέστειλε αποκλειστικά stoplekto.gr ο Γιάννης Καλαϊτζής. Ο πετυχημένος προπονητής, που φέτος προβίβασε τον Αστέρα στην Α’ Κατηγορία φανερά απογοητευμένος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση στην παρακάτω επιστολή:

“AΠΟΧΩΡΩ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!  Φέτος στον Αστέρα Κερατσινίου ζήσαμε μια απίστευτη Χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και ανατροπές , κάναμε ένα μικρό θαύμα . Εγώ σαν προπονητής οδήγησα την ομάδα Μετά από 23 χρονιά ξανά στην Α’ κατηγορία και πέτυχα τον στόχο που από την αρχή είχα : Την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Έχω λογούς …. να είμαι στεναχωρημένος , να είμαι απογοητευμένος , να είμαι πικραμένος… Πριν λίγες μέρες διάβασα την ανακοίνωση της ομάδας περί αναβολής την Φιέστας ανόδου και ταυτόχρονα την προκήρυξη για Γ.Σ στις 19/6. Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί κάποια λύση στην Γ.Σ που έρχεται και να λυθούν όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί . Είμαι υποχρεωμένος κάτω από αυτές τις συνθήκες να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από τον σύλλογο.

Ευχαριστώ πρώτα από όλους τους ποδοσφαιριστές μου που ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ στα μπαράζ και πέτυχαν κάτι που πριν φάνταζε όνειρο θερινής νυκτός ! Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Γιάννη Μαντζουράνη και Τάσο Τερζάκη που συνέβαλαν τα μέγιστα για αυτήν την επιτυχία .  Ευχαριστώ Την Διοίκηση που το καλοκαίρι του ’18 με επέλεξε για την ομάδα και πιστεύω τους δικαίωσα γιορτάζοντας τα 90 χρονιά του συλλόγου με άνοδο .  Κύριε Κωστούλη Γιάννη υποψήφιε βουλευτή εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές , θα περιμένω νέα σου.  Θέλω να σταθώ όμως σε έναν άνθρωπο Τον ΗΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ που προσπάθησε όσο κανένας άλλος παράγοντας μέσα στην ομάδα να ισορροπήσει καταστάσεις , ήταν παρών σε όλες τις προπονήσεις , διέθεσε πολύ χρόνο χρόνο και χρήμα ΗΛΙΑ σε ευχαριστώ για όλα . ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..

Με εκτίμηση Καλαϊτζής Ιωάννης”.